Chci se zeptat.
Mam eKonto Komplet doporucim noveho klienta ten si zalozi eKonto SMART.
Bude muset plnit podminky(prichozi platba 15000,-Kc + 3 odchozi transakce/mesicne) pro vedeni SMART uctu zdarma?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
davsopl píše:A nutno dodat, že ovečky budou platit za eKonto Komplet plnou palbu (129/250 Kč), dokud si nenajdou pod sebe další ovečky. Pyramida jako vyšitá.
fremantle píše:Přečíst si ceník a další relevantní dokumenty* by byla asi....
jjohny píše:eR99 píše:fremantle: Vše, co jsi uvedl, si dovedu představit v budoucnu použít....
dr.lukas: Jedná se o nabídku RB v rámci mého zaměstnavatele. Abych řekl i to B. Nutný min. příjem 5000CZK/měsíc a 3 odchozí pohyby (příkazy k úhradě či platby kartou...) Pro mě podmínky max. férové...
Měl jsem podobnou nabídku přes svého zaměstnavatele, ale bylo to jen na rok. Jaké podmínky nabízí tobě?
fremantle píše:Jo, mluvilo se tady o tom, že do konce roku by měli začít poskytovat D+0 do 8:00 hod., ale nic bližšího k tomu neuváděli. Naopak v dokumentu o platebních lhůtách platném od 1. prosince to bylo ještě postaru a zákaznická podpora se k tomu vyjádřila, že ta změna je teprve ještě plánovaná...
Takže pokud to už umí nyní, tak je to neoficiální. A jak poznám RB, tak se to v dokumentech ani tak brzy neobjeví, leda tak někdy při nejbližší revizi (třeba jak to bylo v případě, když přestali zpoplatňovat změnu PIN pro platební karty a v sazebnících to bylo ještě půl roku poté). Schválně to taky vyzkouším, je to užitečná změna...
milanBrno píše:Mne bylo pri zakladani receno, ze mohu kdykoli poslat mimoradnou splatku.
Pouze pokud bych chtel celou pujcku splatit, tak je treba sepsat zadost na pobocce.
Zatim nezkouseno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků