To bude zase nějaká zlodějina... asi jako celá RB... do 30. června běží regulérní kampaň na nabídku 5000 Kč za Rychlou půjčku:
https://www.rb.cz/promo/rychla-pujcka, asi sází na to, že takhle někoho ošidí šmejdi...
Jinak já jsem Rychlou půjčku načerpal koncem března dle nových podmínek, přišla mi akceptace, že splátka proběhne v dubnu... no a neproběhla

(viděl jsem to tak i v IB, že "následující" - teda první splátka je nastavena až na květen), schválně jsem volal i na zákaznickou linku (s vědomím, že s tím stejně nic neudělají a beztak to už stejně nemám nervy dále řešit), že co to má být zase za šmelinu, když mám na černé na bílém v akceptaci, že první splátka proběhne v dubnu... Každopádně první splátka proběhla tento měsíc a tak já už jen čekám na bonus, ale očekávám, že se budou kroutit a já zase budu muset psát elaboráty, že nedodržují vlastní podmínky (byl jsem ochotný na úrocích pustit něco kolem tří stovek, takže je jasné, že v týž den, co jsem úvěr načerpal jsem jim vrátil tolik, aby to pokrylo přesně 3 splátky a čtvrtou z toho, co se bude úročit).