Ty časy, kdy se tu diskutovalo k meritu věci, jsou bohužel pryč. Borci si tu místo toho honí vlastní ega s mylnou představou, že oni jsou tu ti nejchytřejší a nejneomylnější.
Přišel mi Voucher na telefon Samsung Galaxy J3 (Pro prvních 2tis. klientů, kteří si sjednají eKonto SMART. Máte ho taky? Zjišťovali jste už, jaký tam bude pověstný háček?
PENÍZE z pohledu věčnosti nemají žádnou cenu a vlastně ani smysl zatím co LÁSKA která JE nepočítatelná, ano ! ŠTĚSTÍ spočívá v tom, vědět, na co se mám vy...
Já si taky šel pro telefon a vyběhli se mnou. Podmínkou je prý migrace účtu z jiné banky. Ten já zrovna jako na potvoru k dispozici nemám. A co už jsem jich v minulosti zrušil
Poplatky by snad (při splnění podmínek obratu a aktivity) u Smartu být nemusely. A pokud jde o migraci, asi bych s tím úplně problém neměl, UCB ten svůj IB tak sprasila, že by mi nevadilo se jej zbavit... Dávají to aspoň J3-2016 nebo je to nějakej (ještě větší) ležák?
2016. A docela me pobavili, napsali mi SMS, ze jsou radi, ze aktivne vyuzivam jejich bezny ucet (skutecne jsem na nej prvedla temer vse). Tak asi hledaji nejake aktivni klienty...
Mate nekdo eKonto Comfort(byvale CITI Premium). Od 1.4. plati novy cenik, kde je mimo jine uvedeno k pojisteni debetni karty: Cestovní pojištění 89 Kč měsíčně . Pojištění zneužití ZÁKLAD 15 Kč měsíčně. Vedel jsem, ze to spoplatnili a zapmel jsem pojisteni zrusit(do 1.4. bylo zdarma). Nyni kontroluji vypis a poplatky nikde nevidim...
slavo963: Taky mám Comfort a taky mi zatím nic neúčtujou. Tak snad nezačnou, za 89Kč o to určitě zájem nemám. Až budu mít cestu kolem pobočky, tak pojištění asi zruším.
Pokud byste měli zájem o zřízení Crypto.com karty, napište mi PM, rád vás doporučím a případně poradím co a jak.