Tak jsem byl na jedné pražské pobočce a je to možná trochu jinak. Podle tamní bankéřky klient při první návštěvě požádá o zřízení účtu a nejdříve za týden si může přijít pro kartu a zároveň telefon. takže to by obnášelo dvě návštěvy a klient telefon dostane až nejdříve za týden při druhé. ten týden je tam prý kvůli odezvě z jiné banky ohledně té mobility a možná i kvůli nějakému creditscoringu vzhledem k té bezúročné rezervě. tvrdila, že to ví jistě a možná si to i telefonicky ověřovala.
Ale jenom jsem se té bankéřky ptal, nezřizoval jsem to. Jestli máte opačnou už ověřenou zkušenost, klidně napište.
Nicméně pokud to tak je, tak to znamená ,že RB lže přímo na své webové stránce
https://www.rb.cz/promo/narozeniny, kde se píše v bodě 3, že: "V den založení účtu vám bankéř předá váš nový mobilní telefon." To za tohoto předpokladu není pravda, protože mi banké=řka potvrdila, že účet jako takový i s číslem účtu je založen již při první návštěvě.
Takže zřejmě klamavá reklama.
Taky mi bankéřka tvrdila a vcelku bych jí věřil, že klient sice uzavírá závazek na tři roky, momentálně při splnění aktivity má vedení ekonta smart zdarma, ale banka má právo kdykoli tyto podmínky změnit (2 měsice předem upozornit) a třeba účtovat toereticky 200 kč/měs. za ekonto smart, ale klient nemá právo z důvodu této změny předčasně odstoupit od smlouvy bez sankce, musel by platit pokutu 2000 kč. takže to není jako u bezplatného předčasného vypovězení závazku u mobilního operátora, pokud on jednostranně změní podmínky.
podle mne je to i dost nefér, protože jsem to pochopil tak, že oni inzerují ten telefon jako dárek, nikoli jako dotovaný telefon, takže jakápak náhrada za telefon v podobě sankce při předčasném vypovězení smlouvy, když to byl dárek.
-- 28. 6. 2018 14:56 --jinak na pobočce PRaha Bělehradská nebyla kolem 12 hodiny žádná fronta zájemců o telefon, byl jsem tam sám, bankéřka říkala že není potřeba se objednat, max. si člověk chvilku počká.
Ze jsou fronty zájemců mi tvrdili zřejmě manipulativně na jejich infolince, asi z důvodu, aby mne ukecala a domluvila mi temín na konkrétní pobočce a mohla si mne odfajfknout.
ještě jsem si nechal na pobočce ukázat zavřenou krabičku s tím telefonem a bylo na ní napsáno Samsung J 320 Galaxy J3SS Black, podle bankéřky ve verzi single sim. Tak nevím, to je ta verze Galaxy J3 2016?
taky jsem chtěl, aby mi vytiskla veškerou smlouvní dokumentaci, kterou klient podepisuje. Takže mi dala 4 dokumenty, lidově řečeno smlouvu o účtu (prý na dobu neurčitou), smlouvu o závazku, VOP banky a produktové podmínky bežných účtu. Ještě se prý podepisují asi dvě další lejstra, ale u těch jsem už nečekal žádnou zradu.