Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
minarjo píše:Mě pro jistotu na dotaz k té akci eKonto Smart na pobočce RSTS a zda stavebko k tomu lze to zdarma neodpověděli z RSTS zatím vůbec (dotaz poslán v neděli večer). Třeba se ještě dočkám. Ono možná je lepší napsat konkrétnímu zaměstnanci na konkrétní pobočku RSRS spíš než na centrálu-kontakty na webu na pracovníky poboček mají...
mareka píše:Díky za tip, požádal jsem o založení (po vyplnění kontaktu volali asi za dvě hodiny pro vyplnění údajů, kurýr se smlouvou přijede následně).
Dle infolinky by měl být zřízen i spořící účet (na půl roku se zvýhodněným úročením 3% pro nového klienta), takže dva bonusy najednou.
Persbrandt píše:Dalších 1000,- Kč získáte jako dárek na stavební spoření. Podmínkou je sepsání ekonta na pobočce (ne přes internet nebo v KB). Na stavební spoření bude 1000,- Kč připsáno po připsání na účet ekonto.
pino píše:Persbrandt píše:Dalších 1000,- Kč získáte jako dárek na stavební spoření. Podmínkou je sepsání ekonta na pobočce (ne přes internet nebo v KB). Na stavební spoření bude 1000,- Kč připsáno po připsání na účet ekonto.
Tady bych si to ještě jednou ověřil, protože já mám informace (taky jenom jeden pracovník RSTS, ale v mém případě vedoucí:), že těch druhých 1000,- Kč bude připsáno na SS po roce a podmínkou je právě ta mobilita. Ta je zmíněna i v podmínkách akce: https://www.rsts.cz/ekonto-smart/
Persbrandt píše:mareka píše:Díky za tip, požádal jsem o založení (po vyplnění kontaktu volali asi za dvě hodiny pro vyplnění údajů, kurýr se smlouvou přijede následně).
Dle infolinky by měl být zřízen i spořící účet (na půl roku se zvýhodněným úročením 3% pro nového klienta), takže dva bonusy najednou.
mareka: Dobry den, chtel bych se zeptat, uz vam privezl kuryr smlouvu RB z bonusove akce usetreno.cz? Je to teda Ekonto Smart? Vypluly prosim mezitim na povrch nejake dalsi podminky nebo hacky, nez ty popsane na prislusne strance usetreno.cz, pozaduji fakt jen 2 mesice uzivani Ekonta? Ten sporak je podminkou, na usetreno.cz o nem neni ani slovo?
Nevite, jestli je podminkou si vzit debetni kartu? (ty 3 transakce podle mne nemusi byt platby kartou)
Jinak usetreno.cz pisi, ze "do pozadovaneho obratu 15000 kc (aktivni uzivani) se pocitaji prichozi i odchozi platby", to mi prijde jako blbost, to budou jenom prichozi platby, ne?
PS Kdo vam poprve volal kvuli vyplnovani udaju, z usetreno.cz nebo z RB?
Diky
Persbrandt píše:mareka: Dekuju vam. No a v te smlouve nebo jeji priloze je vyslovne uvedeno, ze staci drzet Ekonto 2 mesice a tim je narok splnen? Kdy ma byt bonus vyplacen?
-- 29. 11. 2019 19:48 --
Jinak skoda. Pribuzni si prad par tydny zakladali Ekonto Smart kvuli uctu jako takovemu a sli samozrejme na pobocku, kterou maji pobliz. Kdyby zalozili pres usetreno.cz, tak maji tisicovku k dobru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků