Na titulní straně je ale "Přejděte k nám a využijte akční sazbu 3 % p. a. na půl roku" a pro nové klienty to snad pořád platí.
Jinak září už se úročí 3 % p.a., pokud bylo splněno aktivní využívání v srpnu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Thraser píše:Tyve to jsou sasci, ucet jsem si zalozil asi pred dvema tydny, ale nemel jsem v apce zadnou nabidku na zmenu tarifu na ty 3% (jak je to v tom youtube videu), tak jsem myslel ze je treba nejprve splnit nejake ty podminky nebo neco takoveho, tak jsem to neresil, poslal jsem si tam prachy, parkrat jsem zaplatit kartou a furt nic. Tak jsem jim dneska volal, co delam spatne, a nejaka pani na zakaznicke lince mi rekla, ze podle nich uz po 2 tydnech nejsem novy zakaznik a ze jsem si ten zvyhodneny tarif mel aktivovat hned prvni den co jsem si zalozil ten ucet (i kdyz to neslo), aby me povazovali za noveho zakaznika.
Služba je určena výhradně novým klientům; novým klientem jste, pokud v posledních šesti měsících před dnem sjednání smlouvy o běžném účtu a před dnem sjednání smlouvy o spořicím účtu mezi Vámi a Raiffeisenbank a.s. netrvala ani nebyla uzavřena žádná jiná smlouva o bankovní službě.
A_Delarge píše:Tady na webu: https://www.rb.cz/promo/sporici-ucet-xl pořád uvádějí 3 %, tak snad to platí. Akorát nevím, koho všeho berou jako nového klienta. Využil jsem stejnou akci minulý rok a pak jsem účet zrušil. Teď nevím, jestli mi zase dají 3 %.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků