Úvěrové registry online

Spotřebitelské úvěry, kreditní karty, leasing

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mojmax 9. 12. 2019 15:59

Promítne na jeden rok (myslím).
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod LXIDCX 9. 12. 2019 18:23

1.5TSI píše:Podarilo se uz nekomu zjistit sve TelcoScore pres GDPR?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/levna-pujcka-banka-mobil-data-operator_1807090655_cib

Telco score má málokdo - musíte zažádat někde o úvěr, kde podporují telco a zároveň spolupracují s vaším telefonním operátorem se kterým musíte mít napřímo smlouvu (tedy žádné předplacenky nebo rámcové smlouvy) a toto telefonní číslo uvedete v žádosti o úvěr. Výsledkem je pak číslo v rozmezí 0 - 999. Za letošní rok jsem nějaký výsledek viděl jenom 3x, většinou číslo kolem 450.
LXIDCX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ROlda78 9. 12. 2019 20:16

Raiffeisen používá Telco (po předch. souhlasu)
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod evelista 10. 12. 2019 00:23

ČS s tmobilem.
evelista
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 13. 3. 2020 12:41

LXIDCX píše:
1.5TSI píše:Podarilo se uz nekomu zjistit sve TelcoScore pres GDPR?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/levna-pujcka-banka-mobil-data-operator_1807090655_cib

Telco score má málokdo - musíte zažádat někde o úvěr, kde podporují telco a zároveň spolupracují s vaším telefonním operátorem se kterým musíte mít napřímo smlouvu (tedy žádné předplacenky nebo rámcové smlouvy) a toto telefonní číslo uvedete v žádosti o úvěr. Výsledkem je pak číslo v rozmezí 0 - 999. Za letošní rok jsem nějaký výsledek viděl jenom 3x, většinou číslo kolem 450.

To me tez zajmalo, takze kdyz uvedu cislo co jsem mel driv na kredit u O2 (predplacenka na fake jmeno) a pak treba s nim presel pod virtuala, nemaj to jak posoudit? :) Ja mel za to ze maj ty udaje stejne kdo to pouziva ci mapujou i kontakty pridane v telefonu :)
Takze me pak banka posoudi bezne pres uver registr a cislo Telco score neresi? :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod retron 10. 6. 2020 12:44

nevíte do kterého dne v měsíci se registry aktualizují za předchozí měsíc?
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod audiobullys 10. 6. 2020 13:50

Prej 15.
Já mám zkušenost doplacena hypotéka 29. Ale následující měsíc 17. to tam nebylo.
Tak z 23. už jo.
audiobullys
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pabloson 19. 10. 2020 03:24

kde resite vypisy o svoji osobe ze vsech moznych registru jako je BRKI,NRKI, SOLUS, atd :-)

Vcera jsem narazil kolikmam.cz a zaujala me ta nabidka vypisu z obou registru za 180,-

Znate nekdo lepsi moznost jak vypisy jednorazove/jednou rocne levneji/rychleji poridit?

Kdysi sem nekde cetl Patrikuv clanek o tom, ze mu tyto vypisy v souvislosti se zacatkem GDPR bezplatne vydali, nicmene kdyz sem to na ne (SOLUS,NRKI,BRKI) pred rokem mailem zkusil: at mi v souvislosti s GDPR bezlatne vydaj vsechno co na me maj, tak me vsichni odkazali na placene formulare, kde byl jeden vypis minimalne za 250,-, pricemz tenkrat se mi platit a ani hadat nechtelo, ale ted bych za to klidne nakyho drobnyho chlupa pustil ;-)
Přílohy
AE96774C-FAB5-461F-A8CA-697F01C25441.jpeg
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 19. 10. 2020 12:33

Ty vypisyjdou ziskat 1x za rok zdarma :-)

Kvuli 350,- ale trochu moc namahy
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Pabloson 19. 10. 2020 13:00

vpe: jak je ziskam zdarma? (pokud jsou mysleny ty vypisy z registru)
tak kdyby to bylo jen vyplnit zadost, pockat a zaplatit tak by mi tech 5min za tech 350 stalo... a chtel sem se taky ciste ze zajmu kouknout jak tu slavnou skipovaci kartu a veci kolem toho maj zpracovanou a pripadne ji pak hradit jinejma kartama... sbirani karet se stalo (po tom co sem objevil tuto forum mim konickem) ale kdyz je jeji vydani takovej problem a nechtej mi ji dat tam mam asi smolicka
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drkarel 19. 10. 2020 13:08

Někde kdysi bylo něco o tom, jak získat informace z registrů na základě GDPR. Měšec?
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Pabloson 19. 10. 2020 13:14

drkarel: jj ten clanek od Patrika sem taky kdysi cetl, ale kdyz sem cca pred rokem zkousel podle nej zadat mailem do solusu a brki: na zaklade gdpr Vas zadam o poskytnuti informaci evidovanychn k me osobe. tak mi v obou pripadech odpovedeli ze mam pouzit jejich placenou sluzbu na kterou poslali odkaz a zadarmo mi to nedaj... tak sem to nakonec vzdal pac se mi nechtelo s nima hadat
Pabloson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suram 19. 10. 2020 13:23

SOLUS má návod na informace zdarma přímo na svých stránkách třeba:
https://www.solus.cz/pristup-k-osobnim-udajum/
A CNCB také:
https://www.cncb.cz/klientske-centrum/
suram
Diskutér

Odeslat příspěvekod Pabloson 19. 10. 2020 13:28

suram: aha tak tuto je pro me novinka... zkusim... diky moc
Pabloson