Partners Banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LaNov 14. 5. 2024 18:24

Milos píše:Je vidět, že k odlivu klientů u nich došlo, proto takový článek.

To mi z toho fakt nevyplývá. Spíš bych z toho vyvozoval, že lidé nemají zájem o investice, jak předpokládali, tak se to snaží podpořit.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod myšpulín 14. 5. 2024 18:39

Já u Partners taky něco nechám, máme balíček pro dva, tam se nemusí plnit podmínky plateb kartou a dostane se k tomu i žena, kdyby něco.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 14. 5. 2024 21:30

Opět čekám zítra v PB hodinu pravdy, jako v pondělí u MaxBanky, která mě v pondělí příjemně překvapila.

PS: Miloš a jenda_s: prosím, příště napište obratem co jste napsali až poté co peníze došly odpoledne do cílové banky (že máte budoucí platby v PB s doručením v den D odzkoušené ...).
Pro mě odpověď "buď trpělivý, peníze dnes určitě dojdou", má stejnou váhu jako dřívější zkratka ČD - ČSD: Čekej Snad Dojedeš. :-)
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 14. 5. 2024 22:34

I když má člověk něco odzkoušené, tak se na to ale nedá úplně za všech okolností stoprocentně spoléhat :-) A taky je rozdíl, jestli člověk převádí třeba 200 tisíc nebo 2 miliony.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drummond 14. 5. 2024 23:10

Se mi líbí, jak je to tady správně schyzofrenní.... ten kdo má "nervy" z toho, že mu peníze nedojdou ten samý den zároveň odmítá udělat pár okamžitých plateb.... Tak když mám "nervy" a nechci "riskovat", že peníze nedojdou, tak si to nasázím na etapy, ne?
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 5. 2024 00:24

Okamzite nekolikanasobne prevody z Partners do Moneta ted kratce po pulnoci probehly v pohode (tj. opravdu okamzite do cilove banky), jen ten pocatecni prevod ze sporiciho na bezny trval nekolik desitek sekund (cekal jsem jednotky sekund).
Naposledy upravil Zedna1 dne 15. 5. 2024 01:51, celkově upraveno 2
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 5. 2024 00:28

Právě jsem zadal sérii plateb do mBank.

Zajímavosti:
1. 100 000 Kč se někde ztratilo po cestě a do mBank nedorazilo.
2. Partners Banka po provedení plateb několikrát nezaktualizovala stav účtu a umožnila zadat odchozí platbu na peníze, které by na účtu už neměly být.

Všechny byly označeny jako okamžité a potvrzeny jako zrealizované.

Ráno bude veselo.
hyper9
Nadšenec

Odeslat příspěvekod regin 15. 5. 2024 01:40

Tak jo, 23 okamžitých plateb provedeno (relativně) bez problémů. Peníze jsou úspěšně na cílových účtech. :)
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 15. 5. 2024 05:31

Převody Partners - Moneta proběhly bez problémů.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod eetm 15. 5. 2024 05:52

Dnes poprvé zažili, co to znamená, hlasovat nohama. :D
eetm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod trimos- 15. 5. 2024 06:44

před šestou ráno 8 okamžitých v pohodě, po šesté dva už jako standardní
trimos-
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 15. 5. 2024 06:51

Fachá jim to dobře, penízky se od nich kutali okamžitými platbami naprosto bez problému.

Edit: trochu jsem doufal, ze vyskočí nějaká nabídka po vzoru Monety, aby zabránili odlivu, no nevyskocila….
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod Leeroy Jenkins 15. 5. 2024 07:14

Taky přesunuto a bez problému. Nejotřesnější věc je ta notifikace mezi přesuny na vlastní účty. :-)
Hezký den přeji!
Leeroy Jenkins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 15. 5. 2024 08:44

drummond píše:Se mi líbí, jak je to tady správně schyzofrenní.... ten kdo má "nervy" z toho, že mu peníze nedojdou ten samý den zároveň odmítá udělat pár okamžitých plateb.... Tak když mám "nervy" a nechci "riskovat", že peníze nedojdou, tak si to nasázím na etapy, ne?

1. Tech okamzitych plateb by nebylo jen par.
2. Proc bychom delili presun na etapy a prichazeli zbytecne o uroky? Stacil ohledne ztraty na urocich presun pro sichr o den drive ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 15. 5. 2024 08:51

Tak mi okamžitý převod Partners <-> Moneta nejede (od první) :-( ... ta nevím jestli mám pokračovat v odesílání. Protože jestli nejdou okamžité, tak by bylo jednodušší všechno poslat normální najednou.
libol
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka