Wallet (Budgetbakers) – zkušenosti?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod meme1255 27. 3. 2022 02:48

Zdravím,
máte někdo zkušenost s Wallet od Budgetbakers (https://budgetbakers.com/)?

Co si s tím tak hraji, tak pro agregaci a přehled nad více účty to vypadá hodně zajímavě, na druhou stranu, dávat přímý přístup přes API je docela... odvážné… díky za případné podněty, jestli někdo cokoli máte.
meme1255
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 27. 3. 2022 10:16

Přístup dávat nemusíš, jen to pak musíš ťukat ručně.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod jumpmans 28. 3. 2022 17:52

mam, pouzivam cca 2 roky.pristup jsem daval - pasivni, pouze nahled. Neni to uplne spatne, ale jeste to chce zapracovat na nekterych funkcich - napr. neumi poradne automaticky detekovat prevod z jednoho uctu na druhy v ramci aplikace. Navic nektere funkce, ktere jsou k dispozici na mobilu, funguji malinko jinak ve webove aplikaci.

obecne ale celkem spokojenost, ucel, ke kteremu to potrebuju to plni.

Neumi JTBANK, Creditas, Trinity. Coz je zrovna vec, kterou bych pro celkovy prehled zustatku na sporicich uctech uvital.
jumpmans
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 31. 7. 2023 12:49

Ahoj. Funguje vám webová aplikace?
Mám přihlášení přes Google účet. V android aplikaci přihlášení funguje, normálně si to během pár sekund natáhne těch asi 15000 záznamů a synchronizuje se i mezi telefony. Ale webová aplikace, tam dám Google přihlášení, vyskočí okno, kde se to (asi) přihlásí a pak už jen logo Wallet a pod tím se točí kolečko a "synchronization"... Klidně několik hodin a nic. Už to takto trvá pár týdnů...
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod cermakjn 31. 7. 2023 21:52

Funguje v pohodě na webu i v appce.
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tmx643 22. 12. 2024 08:57

Včera večer jsem koupil doživotní premium za 339,99 Kč (akce za 399,99 Kč a navíc 60 Kč sleva Google pay). Obvyklá lifetime cena byla dosud 699,99 Kč.
tmx643
Diskutér