PLUTUS - náhrada crypto.com?

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ard3ne 27. 7. 2022 09:36

Takže po nových zmenách v crypto.com a ukončení preplácania netflix a spotify, bude dávať plutus opäť väčší zmysel.
Škoda, že tak dlho trvá vydanie karty, snáď to časom zrýchlia.
Nové zistenie :-D
za každú platbu 3%, ktoré sa "uvoľnia" na použitie po 45 dňoch, ako aj vrátenie poplatku za netflix, spotify, disney, lidl, shell... do výšky 10€/mesiac/výhoda, viete po uvoľnení prekonvertovať z krypto plutus na eurá bezplatne. to znamená, že po prekonvertovaní vám suma nepôjde na váš bankový účet za poplatok, ale navýši sa suma na vašej karte plutus. Ako vravím, je to bez poplatku (sumu uvidíte na karte až o 24 hodín, minimálna suma je 10€).
Len uvidíme, dokedy im to rozdávanie vydrží... ale kým dávajú...

v prípade záujmu o referral, PM :D
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Dr.D 27. 7. 2022 09:45

A oni nevydávají virtuální karty (než přijde plast), jak to dělá Crypto? Tam jsem mohl dát virtuálku do Curvy a využívat výhod od prvního dne.
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ard3ne 27. 7. 2022 09:49

žiaľ, nie.
tá doba dodania je fakt des, ale priateľka si objednala a cca po mesiaci jej prišiel ospravedlnujúci mail, že za čakanie dostane jeden mesiac plustus platený zadarmo (čiže 2x výhoda po 10 eur), takže dostane 10 za referral a 10 ako to ospravedlnenie, čiže lepšie ako nič. avšak, objednané začiatkom júla a plán je október :shock:
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 7. 2022 13:54

To je nějaké letadlo. Nebo z čeho hradí odměny uživatelům?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod dalich 27. 7. 2022 13:55

Mám tu jejich kartu doma, tak ji zkusím prubnout.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 27. 7. 2022 15:16

jjrr: odměny se hradí z prostředků uživatelů, kteří je vložili / směnili na PLU za účelem získání odměn. Pro získání maximální odměny je potřeba mít 2000 PLU / na naše cca 365 tisíc. Až dosáhne počet držených PLU zajímavé hodnoty, tak stačí PLU znehodnotit prudkým pádem pomocí vyvolání paniky, omezení výběrů (omezeno je částečně raději už dnes) apod. a až bude cena PLU mizivá, tak nemusí z vložených prostředků skoro nic vracet / z 365 tisíc vrátí třeba desetinu. PLU se "tisknou" zdarma, takže rozdávat odměny v PLU není problém. S následnou směnou a vybráním už to časem v době pádu PLU může být zajímavější :)
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dalich 27. 7. 2022 15:36

dalich píše:Mám tu jejich kartu doma, tak ji zkusím prubnout.

Já tím myslel to, jak se s ní škrabe led v zimě. :mrgreen:
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jjrr 27. 7. 2022 17:18

N123: Takže typické letadlo, u Crypto.com je alespoň zřejmé, že vydělávají na konverzi cryptoměn, provozují cryptoburzu, tohle bude vydělávat jen dokud budou přicházet noví uživatelé a budou ochotni kupovat jejich token PLU. Je alespoň známo, kolik je toho tokenu vydáno, zda to je konečné množství a kolik z toho je v oběhu?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod George_76 27. 7. 2022 18:13

ard3ne píše:žiaľ, nie.
tá doba dodania je fakt des, ale priateľka si objednala a cca po mesiaci jej prišiel ospravedlnujúci mail, že za čakanie dostane jeden mesiac plustus platený zadarmo (čiže 2x výhoda po 10 eur), takže dostane 10 za referral a 10 ako to ospravedlnenie, čiže lepšie ako nič. avšak, objednané začiatkom júla a plán je október :shock:

koukam na to, a před 14ti dny mi přišel podobný email, ktery jsem nejak minul o tom, že se omlouvaji a karta bude až v říjnu s temi stejnymi vyhodami a to jsem o ní žádal před dvěma měsíci... takže to bude celkem čekačka 5 měsíců, to je docela příšernost :D Asi ty karty vyrábějí ručně :D
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ard3ne 29. 7. 2022 07:02

Samozrejme, PLUTUS nechcem porovnávať s crypto.com, a ani o ňom veľmi nič neviem. Presne preto neplánujem kupovať ich krypto za tisíce... Jednoducho existuje nová služba, ktorá stojí za vyskúšanie. Za tých pár týždňov to funguje bezpečne, peniaze za výhody vracajú, obratom ich mením na eurá, čiže čo môžem stratiť? Na karte mám max. 100 eur, google pay funguje, používam, platím, využívam... Už som sa poučil na skrachovanom celsius-e
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jjrr 29. 7. 2022 07:47

Nechceš porovnávat s crypto.com, ani o tom nic nevíš, ale do nadpisu threadu napíšeš, že je to náhrada crypto.com?
:hm
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ard3ne 29. 7. 2022 08:32

Presne tak - náhrada za VÝHODY. Do crypto.com som tiež išiel takmer na začiatku, nevedel som o tom nič, postupne som sa dostal do obrazu (v podstate ma to priviedlo ku kryptomenám ako takým). Pri tomto projekte som si nič extra nezisťoval, nakoľko nemám aktuálne v pláne do tohto nového projektu investovať. Porovnával som len to, že podobné výhody za lepších podmienok je v novej službe, nakoľko crypto.com začalo pomaličky veci obmedzovať, ukončovať...
Takže ešte raz, náhrada za výhody. Samozrejme, ak niekto používa crypto.com na obchodovanie, tak to nie je nič preňho (a keď porovnám ceny, výhody napr. s Binance, tak si myslím, že mnoho ľudí používa kartu kvôli cashbackom, netflixu, airbnb... ako na samotné obchodovanie).
A ešte raz, áno, pre mňa aktuálne náhrada - na crypto 2% cashback, zamknuté cronos, netflix a spotify len do januára 2023. Plutus - 3% cashback, 2x výhody (mám platený, tzv. everyday za 4,99€ mesačne) bez zamknutia čohokoľvek, čiže ak to takto pôjde, od januára využívam len Plutus a crypto.com bude len na salóniky.
ard3ne
Nadšenec

Odeslat příspěvekod George_76 29. 7. 2022 15:23

Vidím to dost podobně, sice jsem diky crypto.com zacal kupovat i krypto meny, ale z velke casti jsem predevsim vyuzilal vsechny vyhody karty, ktere postupne uplne vsechny vykillovali a po lednu 2023 zustane cashback 2% ze kteho realne ma clovek diky konverzim CZK/Euro max pulku a stake rewards 4% ročně, takze dnes prakticky na urovni beznych sporicich uctu..., takze to vidim tak ze stake zrusim a i bez stake zustavaji porad na karte letistni salonky, takze jediny vyuziti karty po 1/23... a kdyz budu jo chtit tak misto stake muzu pouzit earn, ktery je u cronosu 6%... a az mi prijde v rijnu ten plutus tak vyzkousim co to vsechno umi :)
George_76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 11. 8. 2022 15:13

Doba čekání "up to 11 weeks"...
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2022 15:22

Tento termín uvádějí aktuálně? Já čekám na kartu od června, tehdy uváděli termín 19 týdnů. Hlavně že se roršiřují do Ameriky https://medium.com/plutus/announcement- ... fc20bdb900 , ale na kartu musí člověk čekat několik měsíců 8-S
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka