Inbank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 2. 11. 2024 19:32

3,7 : 3m / 3,6 : 6m / 3,5 : 12m
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lightblackfox 30. 11. 2024 20:44

Tady
https://inbank.cz/documents/inbank/cz/c ... info_3.pdf
je uvedeno:
„Měna náhrady euro“
Takže při krachu by Garanční systém finančního trhu prováděl výplatu v eurech?

(Už to vidím. Tady
https://www.garancnisystem.cz/vyse-nahrady
„Náhrada se vyplácí v měně státu, v němž se nachází daný účet.“
)

Jak jste jinak spokojeni s Inbank?
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod RomannX 1. 12. 2024 08:58

Dal jsem tam peníze na rok ... a spokojenost? Není podle čeho hodnotit. Peníze jsem vložil, za rok doufám vyberu a mezitím nic neřeším.
RomannX
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LuZi 1. 12. 2024 15:27

No spokojenost je hlavně se zcela pochopitelným ovládáním, změnami v průběhu trvání vkladu a obnovami - mám tam různé doby TV a tak už něco přišlo... upozornění před koncem posílají, nic jiného, taky plus... škoda že stejným způsobem se to neudělalo i u jiných bank s jejich TV/TVO :-)
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LuZi 1. 12. 2024 15:27

No spokojenost je hlavně se zcela pochopitelným ovládáním, změnami v průběhu trvání vkladu a obnovami - mám tam různé doby TV a tak už něco přišlo... upozornění před koncem posílají, nic jiného, taky plus... škoda že stejným způsobem se to neudělalo i u jiných bank s jejich TV/TVO :-)
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 4. 12. 2024 19:45

Rozsireni nabidky TV o moznost ulozky na 24 mes. za lidovych 2,5 % :)
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 18. 12. 2024 19:31

Caute, nevite nekdo, jestli jde prodlouzit jit existujici vklad o delsi dobu, nez na jakou byl ten puvodni dojednan? Premyslel jsem, ze bych si to nechal automaticky prodlouzit na 6 mesicu, misto aktualnich 3, ktere brzy dobehnou, ale nikde tu moznost nevidim, napadlo me zkusit mozna zavolat na infolinku.
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod pulmann 18. 12. 2024 20:02

Asi né,
já mám nastavenou automatickou obnovu, to znamená po skončení to samé.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ronim 18. 12. 2024 23:48

Na toto jsem se již dotazoval na infolince v říjnu a nejde. Prodlužuje se jen na tu dobu co byla původně.
ronim
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.Feelgood 19. 12. 2024 09:48

To je skoda, takze jedine nechat dobehnout a potom zalozit znova na 6 mesicu, ale bez bonusove sazby + 0,1%. Dneska to uz ale kazdopadne stejne zmenili, ale vcera tam jeste bylo: 3m - 3,5%, 6m - 3,6% ... problem se ale asi vyresil sam, zkrouhli to na 3m - 3,5%, 6m - 3,2% :-D
Dr.Feelgood
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lightblackfox 4. 1. 2025 03:53

stepano píše:Po skončení vkladu se vklad+úrok vyplácí na účet odkud to přišlo nebo na nějaký účet vedený u nich?

fremantle píše:Na navázaný účet, ze kterého byl vklad uzavřený - Inbank poskytuje jen TV (a spotřebitelské úvěry), jiné účty nevede.

Co prosím přesně znamená „navázaný účet, ze kterého byl vklad uzavřený“?
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 4. 1. 2025 08:19

Navázaný účet je ten,z kterého tam ty peníze přišli.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod lightblackfox 4. 1. 2025 15:35

Díky. Mohou peníze přijít postupně ve více částech? A z různých účtů? :nenapadne
lightblackfox
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod stepano 5. 1. 2025 14:27

Při založení vkladu jsem si zaškrtnul automaticky neprodlužovat, ale koukám, že ve vlastnostech vkladu se to dá zpětně změnit a vklad automaticky prodloužit. Zkoušel to někdo měnit takhle zpětně? Bude tam to 0,1% navíc na to další období?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Urokovy turista 5. 1. 2025 15:20

Bude, vyzkoušeno.
Urokovy turista
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka