Albert - slevy v aplikaci

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod drkarel 20. 11. 2024 06:16

Škatulkováním jsem myslel přemisťování OT do příslušných témat/sekcí.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod jarmarti1 28. 11. 2024 10:16

Ahojte. Nevíte někdo o nějakém Albertu, v kterém je sleva 10% s Albert apkou? Brno Vaňkovka to zařízli. Pojedu dneska večer z Brna do Karl. Varů a v sobotu večer jedu zase zpátky a pak do Zlína. Takže kdyby bylo něco po trase K. Vary - Praha - Jihlava - Brno - Zlín (případně Praha - HK - Olmik - Zlín) tak by to bylo dobré. Mám 10% Moneta ale chtělo by to ještě něco navíc, prototože 10% to je málo.
Díky všem
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bodyczech 28. 11. 2024 14:06

Albert HK Park Orlice otevrel po prestavbe a ma tento tyden 10% slevu, pokud ho mas v aplikaci jako vychozi…
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod chrudimi 28. 11. 2024 14:30

Albert v Pardubicích u nádraží má také 10% v aplikaci.
chrudimi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T257 2. 12. 2024 14:08

Zdravím, najde se někdo kdo nevyužije slevu 500 Kč od O2 (z adventního kalendáře) na příslušenství? Kdyžtak prosím PM.
T257
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 5. 12. 2024 14:20

To je asi individuální nabídka, já nic takového v U-šetřete nemám.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 6. 12. 2024 11:31

Také nemám, asi individuálka pro ty, co novou MC kartou zatím moc neplatili z tak aby je "rozjeli". To není můj případ, hned jak přišla nová MC, tak jsem ji v Google pay nahradil za tu Visu (ta cca 2-3 týdny nato z appky zmizela).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod mojmax 6. 12. 2024 16:10

V nově otevřeném hypermarketu Albert v Jindřichově Hradci na Budějovické je momentálně jednorázová 10% sleva na celý nákup. Do 10. 12. 2024
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 6. 12. 2024 19:29

dostal jsem 220/3000...procentualne nic moc sleva, ale jeste mam stale prostor pro vyuziti 10% CB od sporky(10000Kc, tzn max 1000kc CB + 30% z CB), takze nemusim na krev tocit darkovky
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 7. 12. 2024 18:19

Albert ted od prosince konecne umoznil na "samoobsluzkach" zadavat pocet kusu zbozi zakaznikem...
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod filas81 7. 12. 2024 19:29

dostal jsem 120 za 1500,- ale když se přidají dvě procenta přes CB Spořky, tak to celkem jde...
filas81
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pezzay 15. 12. 2024 21:07

No partijo,, musíme si pomáhat ..si nikdo nevšiml že v hyperAlbertu je akce na šáňo?. Že to tu nikdo nedal,, Tak už jenom do 22h,kdyby měl někdo zájem .
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 15. 12. 2024 22:00

Je to kazdy rok, takze netreba pripominat. V hyper je sekt a v super je cokolada Lindt (poslednich par let)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod SamerLP 16. 12. 2024 00:01

Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.

Napadlo ma teda, že či je teoreticky možné si vypýtať kartu v predajni a následne ju nezaregistrovať. Len by som teda využíval ju na zľavnené ceny a body teda nezbieral, čo ani nepotrebujem. Len neviem či to je možné takto spraviť, bez toho, že tú kartu zaregistrujem a teda či bude fungovať.

Ešte ma teoreticky napadlo, že keby náhodou mi niekto tu s fóra vedel poslať čislo svojej karty, že by som tú používal a dotyčnému získal nejaké body. Teda ak by náhodou niekto bol ochotný. Ak by sa prípadne niekto našiel by som bol veľmi vďačný.
SamerLP
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pezzay 16. 12. 2024 00:29

... Ok. máš pravdu,, ale rok je dlouhá doba..myslel jsem, že to bude příští víkend,, ale v pohodě. na to že jsem se to dozvěděl 4 hodiny před ukončením akce jsem stihl dostat 10 šampusů..
.. Za 10 rohlíků.. ale to už je jiná kapitola..
pezzay
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka