Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SamerLP píše:Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.
Napadlo ma teda, že či je teoreticky možné si vypýtať kartu v predajni a následne ju nezaregistrovať. Len by som teda využíval ju na zľavnené ceny a body teda nezbieral, čo ani nepotrebujem. Len neviem či to je možné takto spraviť, bez toho, že tú kartu zaregistrujem a teda či bude fungovať.
Ešte ma teoreticky napadlo, že keby náhodou mi niekto tu s fóra vedel poslať čislo svojej karty, že by som tú používal a dotyčnému získal nejaké body. Teda ak by náhodou niekto bol ochotný. Ak by sa prípadne niekto našiel by som bol veľmi vďačný.
SamerLP píše:Mal by som otázku aj keď neviem či sem patrí no skúsim. Presnejšie chodím občas k Vám do Česka na nákup potravín, aj do Tesca. Lenže keďže to funguje ako u nás, väčsina zľiav je len s Clubcard, a tú ja nemám. Aj by som si ju vytvoril, ale nedá sa, lebo podmienka je mať doručovaciu adresu v ČR, čo ja nemám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků