Aj vyše mesiaca. Ako mne neprešiel GBIT dňa 21.4., a dodnes neprišli peniaze. Síce som následne v ten istý deň úspešne spravil na tú platbu GBIT, ale aj tak nič nemení na tom, že za tú platbu som nedostal HI a nemohla byť spracovaná.
Ani to, ale neriešim lebo to bolo len smiešnych 1,39€. Ale keby sa to zase malo často diať už to bude dosť peňazí.
Tiež na obyčajný refund trval tiež dlho a môžeš im na podporu písať kedy po 60 dňoch? To je normálne? Nemyslím si.
Písať tiež tej podpore je jak hádzať hrach o stenu. Stokrát som im písal, že mi chýba jedna odmena za predplatné a doteraz nie sú schopný mi ju pripísať.
HI sa fakt radšej nemali púšťať do platobných kariet keď to nefunguje. Zároveň písať, ako pri predplatných že si máš počkať mesiac/dva dokým to bude automatizované tak to je hanba písať niečo také keď je to ešte aj klamstvo

túto vetu mi napísali snáď pred dvoma mesiacmi a doteraz sa nikam nepohli.
A ešte ak nie scam to, že napríklad ja som približne zastakoval 160$ a teraz z toho je 44$, pokles o 72%.
Keby pomohlo to, že by som predsalen držal HI z odmien a nevyberal ich tak to spravím, ale pri takomto poklese ceny HI by som znova len stratil. Hlavne keď HI nerobí žiadne opatrenia proti klesajúcej cene HI.
Môžeme sa síce baviť o tom, že crypto je riziková investícia atď., ale zoberme to z druhej strany:
- konkurent Plutus si dokáže cenu držať v učitej sume dlhodobo
- zároveň Plutus robí opatrenia, "Difficulty Adjustment" - zvyšovanie potreby PLU na staking.
A čo spravil HI? Nič. Niektorí na začiatku roka dali vyše 200€ za Silver, a teraz si môže hocikto len tak za 40€ to isté kúpiť, v podstate zadarmo.
Možno keby sa mi podarilo z HI vytiahnuť z odmien aspoň môj vklad tak som šťastenší, ale ak to spočítam čo som vybral doteraz, prípadne aj z odmien za predplatné tak nie som ani na čiastke čo som do toho vložil

(plus -20€ čo ma okradli mojou chybou to priznávam

)