Karta Trading 212

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod d1vine 30. 5. 2025 08:14

Já udělal zatím 3x 50tis. 3 měsíce po sobě a bez problémů.
d1vine
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 30. 5. 2025 09:23

Jj, zatím to zcela tolerují a nijak neřeší.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 18. 6. 2025 14:17

Co mi dneska udělalo velkou radost: podařilo se mi úspěšně přidat T212 karty (fyzickou i virtuální) do Garmin Pay a následně i hodinkami zaplatit v obchodě. :tleskani

Samotného mě to trochu překvapilo, protože když jsem si to googlil, nacházel jsem příspěvky o tom, že Garmin Pay není podporován a že se to musí obcházet pomocí Curve.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 6. 2025 15:59

Nesetkal se nekdo s probleme overeni karty vlozene do GPay?

Poprve jsem dobijel ucet CSOB KK pres Gpay, platebna metoda je neoverena, coz je normalni, ale problem je, ze se zobrazuji posledni 4 cislice pridelen GP a ne cislo skutecne fyz. karty.
Predtim se mi to nikdy nestalo i kdyz jsem dobijel pres GP, cislo se zobrazovalo ktere je na fyz karte.
A ted mi nejde overit KK, protoze se cisla a expirace neshoduji....
Mozna to overuje prvotne automat a budu muset napsat na support.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 18. 6. 2025 17:14

Vím že T212 tyto problémy identifikace karty přes GPay má (osobně před nějakou dobou zjištěno). Proto už NIKDY nedobíjím T212 přes GPay, ale přímo tam již uloženou kartou. Tak je číslo karty pořád stejné, a ne měnící se jako token v GPay, takže si tím ušetřím tebou zmíněné problémy.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 18. 6. 2025 18:51

Overene karty pres GP bezne pouzivam a nikdy nenastal problem.
Bohuzel nelze ulozit vice nez jednu kartu, proto vyuzivam GP.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 19. 6. 2025 07:17

Kam nejde uložit více než jednu kartu? Já mám uložené normálně 3 dobíjecí karty.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 6. 2025 13:33

Také nevím kde na to přišel, platebních karet a účtů je možné mít v T212 nastavených vícero (některé účty tedy IBANy tam mám dokonce nevím proč dvakrát, ale to neřeším) a GPay je tam proto zcela zbytečný (spíše přidělává problémy, třeba právě s datem expirace karty, proto neužívám). Jen je třeba všechny platební metody ověřit, aby tam nebyla ta limitace na výběry jen na metodu vkladu atd.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod Kykr 20. 6. 2025 11:14

hyper9 píše:Co mi dneska udělalo velkou radost: podařilo se mi úspěšně přidat T212 karty (fyzickou i virtuální) do Garmin Pay a následně i hodinkami zaplatit v obchodě. :tleskani

Samotného mě to trochu překvapilo, protože když jsem si to googlil, nacházel jsem příspěvky o tom, že Garmin Pay není podporován a že se to musí obcházet pomocí Curve.

Díky, dnes jsem taky kartu T212 úspěšně aktivoval v Garminu
Kykr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 6. 2025 11:55

kecinzer píše:Kam nejde uložit více než jednu kartu? Já mám uložené normálně 3 dobíjecí karty.

Pri nabiti uctu pri zmene "ulozene" karty musim opet napsat cislo karty, expiraci, CVV. Neni tam zadny list. Pri nabiti pres GP vybiram ulozene karty v ramci GP uctu.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 20. 6. 2025 12:05

Dobíjíš přes Invest účet nebo přes CFD účet? Jestli to na to nemá vliv :hm
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 20. 6. 2025 12:32

CFD
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 20. 6. 2025 12:39

Tohle je zvláštní, mám 2 karty, dobíjím přes invest i CFD, přes web i aplikaci, vždy zadávám jen CVV/CVC kód.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 20. 6. 2025 12:51

@slavo963, To slovo ZMĚNĚ uložené karty je problém, ne? Ty přece nemůžeš žádnou stávající měnit, ty musíš přidat další :), aby prostě přibyla jako další řádek v seznamu platebních metod pro zadávání vkladu. A ano, CVC kód to bude chtít vždy, jako určitou míru ochrany.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 20. 6. 2025 16:42

Dobrý postřeh, minarjo :tleskani
hyper9
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka