od Raziel-CZ 22. 3. 2007 09:58
Souhlasím s glader. V žádném případě si nezvykej na úvěry. To, že budeš dva měsíce na PC vydělávat Tě bude perfektně motivovat a navíc za dva měsíce za 14.000,- Kč seženeš PC o detail lepší kvůli neustálým inovacím a slevám.
Jinak když odbočím. Nechci nikoho pomlouvat, ale u Czechcomputer bych si už nikdy nic nepořídil. Koupil jsem tam CD mechaniku a za rok a půl ji šel vrátit kvůli nečtení. A co myslíš, nebyla tam na šroubku nálepka. Vysvětlení a potvrzení od výrobce, že se tam tenkrát ještě u konkrétního typu nedávala jim nestačilo. Pak jsem koupil DVD-RW a po příchodu domů po rozbalení krabice jsem zjistil, že tam bylo něco úplně jiného a jak myslíš, že to dopadlo? To něco jiného jste si tam dal sám... Pokud můžu doporučit tak Alza.cz. Pokud však trváš na CZC, raději si vše po nákupu ještě v prodejně perfektně překontroluj a něco o výrobku přečti (nezapomeň pročíst fakturu cos vlastně koupil, srovnat čísla, atd.). To je odbočení od tématu, které ale může v budoucnu Ti zachránit tolik vydřené peníze z brigády.
Jsem odpovědný za to, co řeknu a/nebo učiním; nemohu být ale už odpovědný za to, jak to kdo pochopí.
Na off-topic, provokace a urážky již nějaký čas nereaguji, píši a reaguji pouze věcně. Děkuji za pochopení.