Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mate59 píše: v minulé akci mi to přineslo úrok 12046.
evelista píše:hlavne nezapomenout ze se při vyberu se vyndava první vlozena obalka FIFO model.
dr._lukas píše:Taky to tak chápu, 31.1. pošlu do ING prvních 100 tisíc, tak to budu dělat poslední den v měsíci následujícího a aby byl efekt 2%, tak vše vyberu 1.8.2020.
evelista píše:hlavne nezapomenout ze se při vyberu se vyndava první vlozena obalka FIFO model.
fiasky píše:Zrovna jsem se na to chtěl zeptat. S první akcí nemám zkušenosti, tak se ptám. Když vložím třeba 25. 1. sto tisíc, tak se budou úročit od 1. 2. do konce července. Když pak vložím každý měsíc až do června 100 tisíc, tak je potřeba na konci července (nebo na začátku srpna) vše vybrat? Díky moc.
evelista píše:
=
- Kód: Vybrat vše
Gratulujeme! Úspěšně jste se přihlásili k této akci!
Získáváte 2 % p. a. na 6 měsíců pro vaše nové úspory až ze 100 000 Kč měsíčně.
Na www.ing.cz/akce najdete podrobné informace a pravidla.
vlaju píše:to curvecardik3: zase beru kalkulačku a protože přírustky byly tenkrát 300tisícové, tak na půl roku je průměrný zůstatek 900.000 a 0,02x900000x0,5 je 9.000, někdo se zřejmě spokojil i s postupně klesajícím úrokem po 6 měsících akce a výnos 12.046 může být. Ale je to oproti slamníku, ne oproti nějakým jiným možnostem (které ale v té době v těchto částkách a likviditě nebyly).
MP007 píše:Už všem naskočil příslušný banner pro bonusové úročení? Já ho tam ani dnes nevidím...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků