Zcela stejně to @vlazy plánuji udělat i já. Pro zrušení ING fondů možná není důvod, do RB snad půjde dostat jen ING konto (peníze z něj), když stav fondů bude nula. Ale známe RB, co umí

, a z toho co je zveřejněno není jednoznačné, zda by si klient mohl vybrat (s nárokem na odměnu 1% na rok +500 Kč), že chce převést jen jeden produkt, když má v ING oba. Proto pokud chceš mít jako já jistotu, že tě RB nebude moci do fondů pro splnění podmínek té odměny tlačit (protože v ING už nebudou existovat, jen ING konto bude na převod), můžeš smlouvu na fondy hned a snadno v ING zrušit a nechat si jen ING konto.
V sekci Důležité dokumenty na webu
https://www.ing.cz/dulezite-dokumenty/ je formulář pro výpověď smlouvy. Stačí vyplnit (výpověď je dělaná pro obojí, lze vybrat jen fondy), podepsat a sken vložit jako zprávu bance do ING internetového bankovnictví. Pak není třeba mít podpis úředně ověřený, ověření klienta je splněno už tím přihlášením do IB. Tento postup lze navíc použít i u těch, co na ING fondech ještě něco mají (můj případ). Ten formulář výpovědi je dělaný tak, že v tomto případě udělá komplet odkup všech fondů na ING konto a smlouvu na fondy zruší hned poté. Tedy vše naráz, není třeba odkupy zadávat před výpovědí.