milanBrno píše:Zuzko: jako zamestnanec banky by jste mohla vedet, ze 1% se uroci bezny ucet a ne sporici...
(pak se nedivte, ze k vam lidi nechteji)
je to Linda
Podle mě by se (v případě že mám už v RB účet) měla nastavit jednoduchá logika (a jestli to tak není tak bych to označil za klamání)
Z ING si pošlu na BU (proč Lindo zmiňujete SU, když to naprosto nesouvisí s touto akcí ??) ideálně maximálně úročenou částku 300 tisíc, systém RB si tuto sumu uloží do paměti jako XXX (k danému uživateli) a pak už je naprosto jedno, jaké kejkle budu na BU dělat.
Jak naťukla Linda při denním úročení se jen na konci dne systém podívá na zůstatek (Z) a použije logiku IF Z< XXX pak 1% na celý Z, IF Z > XXX pak 1% na XXX a zbytek Z-XXX těch 0,2%.
Jinak bych spíš od Lindy rád slyšel potvrzení, zda u těch, co již nyní mají účet u RB, je rozhodující pro limit úročení skutečně VÝŠE ČASTKY PŘEVEDENÁ NA BU Z ING, nebo je tam nějaká jiná matematika. Ono to v těch podmínkách zas tak 100% jednoznačně napsané není.
Například když bych si na již existující účet poslal z ING 200 tisíc, bude tato částka skutečně mým limitem pro úročení 1%, nebo to bude podobně jak bylo údajně potvrzeno NOVÝM uživatelům, že ti si mohou z ING poslat jen formální 1 Kč a zbytek si pak kdykoliv naposílat odkudkoliv? Protože naprosto nechápu tento rozdíl podmínek pro NOVÉ a STÁVAJÍCÍ klienty, přijde mi to jako nesmysl. Možná to máte jen v podmínkách podivně vysvětlené a na základě toho to nesprávně chápeme.
Nejlepší by to bylo vysvětlit na jasných a závazných příkladech, např.:
1. NOVÝ klient si po založení nového účtu v RB na něj pošle z ING Konta 5 Kč a bude to pro něj znamenat ...bla bla
2. STÁVAJÍCÍ klient si na svůj existující účet v RB pošle z ING konta 5 Kč a bude to takhle a takhle ...
Děkuji.
V profilu promo AliExpress US $19, Twisto 300+Premium, RB 300Kč, Curve 5 GBP, Tipli, ExpoBank, (příp. SZ)