.357:
A tobě to snad myslí když jsi u takové hulvátBanky a ještě se ani nestydíš ji veřejně zastávat?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tak s tím bych si nebyl 100% jistý u žádné banky. Každá banka může kdykoliv změnit sazebník nebo podmínky a začít vybírat poplatky za něco co by člověk ani příliš nebo vůbec nečekal. U mBank se podmínky a sazebník mění několikrát ročně a to často jen tak ze dne na den. Jiné banky to až tak často nemění a když tak to většinou dají vědět s nějakým předstihem aby se na to klienti mohli připravit pokud je třeba.gogo fin píše:když na ni zapomenu, nebo jsem na 2 měsíce hospitalizován v nemocnici nic nezaplatím. Nebo zemřu a za 10 let mí dědicové zjistí, že jsem měl účet u mBanky, bohužel díky poplatkům už je v minusu.
MirekM. píše:Nepleť si pojmy s průjmy. Zedňa i já jsme na rozdíl od zbytku mRady ukončili členství na vlastní žádost cca půl roku před jejím ukončením ze strany banky!
octaviampi píše:Komentovat Zedňovy teorie o tom, jak 10 výběrů měsíčně u Equy nestačí a není to univerzálně použitelné řešení, to nemá cenu. Ať si žije ve svém světě. Zdeněk žije s Operou Mini. Zedňa s Odorikem a Fiem. Je to smutné, ale je to tak.
octaviampi píše:Komentovat Zedňovy teorie o tom, jak 10 výběrů měsíčně u Equy nestačí a není to univerzálně použitelné řešení, to nemá cenu. Ať si žije ve svém světě. Zdeněk žije s Operou Mini. Zedňa s Odorikem a Fiem. Je to smutné, ale je to tak.
To může, ale mBank to na rozdíl od jiných bank mění většinou v neprospěch klientů (zpoplatnění něčeho, zavedení podmínky) a také dost často.gogo fin píše:každá banka opravdu může změnit podmínky způsobem jak to činí mBank,
Já jsem na tom podobně. Na účtech tam mám celkem 0 Kč a při nejbližší vhodné příležitosti ji mám v úmyslu zrušit, protože v takové bance pro mne nemá smysl být klientem. Bankovní služby už dávno používám v jiných bankách a prozatím mi to tak vyhovuje.gogo fin píše:A tady právě musím hlídat tu "zaparkovanou" mBanku,
gogo fin píše:(i když kdo ví, kdo za tou přezdívkou je, třeba je to má žena)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků