mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ... 20. 7. 2023 16:25

Ze bych zkusil jeste jine platby? Ale za online platby na poste asi take bonus nemaji co? Nebo splatka skippay? Ja uz nevim. Rvlt byl dosud spolehlivy.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod cermakjn 20. 7. 2023 17:57

Skippay už nejde přes mbank cca od dubna. Btw. tip na Skippay? Plutus mi 3x PLU připsal, teď už nikoliv.
cermakjn
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 20. 7. 2023 18:09

Odměna z online plateb ČP taky není. Odměna za Skippay funguje u kreditky od největší banky v ČR.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 20. 7. 2023 18:11

Dokud se to moc nerozsiri.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ... 25. 7. 2023 04:02

Milos píše:Vyloučit se to nedá, ale nepřipsané odměny hned u tří totožně používaných kreditek mi úplně jako jednorázová náhoda nepřijde.

Tak kaprici nam nakonec pripluli vcera vsem trem, tedy tydenni zpozdeni oproti vam ostatnim. Mozna je jenom zacli vypoustet ve dvou terminech misto jednoho?
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 26. 7. 2023 23:13

A připluli sami od sebe nebo jsi to nějak reklamoval?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ... 27. 7. 2023 02:26

Nereklamovali jsme nic.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ... 16. 8. 2023 20:09

Tentokrat pripluli kaprici vcas.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Milos 8. 9. 2023 12:14

Mbank má asi nějaké problémy s e-mailovými notifikacemi. Dnes mi opožděně přišly notifikace plateb z 1.9. a 3.9. :nenapadne
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 9. 2023 12:19

Je zajímavé, že přesně tohle se dělo před lety, když jsem tam všechno rušil.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod bodyczech 8. 9. 2023 13:10

Nejen, že jim haprují notifikace, ale minulý měsíc mi vůbec nepřišel výpis KK... :roll:
bodyczech
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 8. 9. 2023 13:36

Výpisy od dvou KK mBank mi chodí pravidelně, u nich jsem žádný výpadek nezaznamenal.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod ocelik 8. 9. 2023 14:53

No a co teprve musí mít za problém, když v IB mBanky nejde nastavit dočasný limit pro platbu kartou na netu, tedy nastavit jde, ale to šoupátko je šedivý platby jsou zamítnuty. A navíc ani nejde povolit/nastavit ani denní limit plateb. V chatu vám pracovnice potvrdí, že ten dočasný limit je neaktivní, necháte si nastavit denní limit, potvrdíte kódem z SMS, pracovnice potvrdí, že denní limit je nastavený a aktivní, ale vy v IB stále vidíte denní limit neaktivní, takže ho nemůžete ani vypnout, ani změnit. A nepomůže ani vymazání historie a cache v počítači, ani jiný prohlížeč. A na telefonní lince vám pak potvrdí, že je tam ten denní limit nastavený, ale úplně jiná suma a jako dočasný je tam ten, co jste si tam nastavili sami. Naprostá tragédie.

-- 8. 9. 2023 15:55 --

To že e-mail notifikace mají 3 dny zpoždění je proti tomu prkotina, nad kterou mávnu rukou (jo, taky mi dnes přišly najednou za poslední 3 dny).
ocelik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Finmxpert 8. 9. 2023 15:06

ocelik píše:No a co teprve musí mít za problém, když v IB mBanky nejde nastavit dočasný limit pro platbu kartou na netu, tedy nastavit jde, ale to šoupátko je šedivý platby jsou zamítnuty. A navíc ani nejde povolit/nastavit ani denní limit plateb. V chatu vám pracovnice potvrdí, že ten dočasný limit je neaktivní, necháte si nastavit denní limit, potvrdíte kódem z SMS, pracovnice potvrdí, že denní limit je nastavený a aktivní, ale vy v IB stále vidíte denní limit neaktivní, takže ho nemůžete ani vypnout, ani změnit. A nepomůže ani vymazání historie a cache v počítači, ani jiný prohlížeč. A na telefonní lince vám pak potvrdí, že je tam ten denní limit nastavený, ale úplně jiná suma a jako dočasný je tam ten, co jste si tam nastavili sami. Naprostá tragéxie

Tohle mě teda zaujalo, ale nejsem si jistej, že tomu popisu rozumím :). Šlo by na to zadat reklamaci? Nebo do zprávy poslat čas hovoru na callcentru? :D
Finmxpert
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 8. 9. 2023 15:20

@ocelik: To s těmi limity je nějaký dlouhodobý stav nebo aktuální stav? Zkusil jsem si teď povolit/zakázat a změnit internetové limity u mKarty Svět a funguje mi to normálně. Šoupátko se mi mění ze zelé barvy na šedou barvu a částka v chlívku se také mění. Nicméně já osobně mám u karet internetové platby standardně trvale zapnuté a zároveň nastavené dostatečně vysoké limity. Přijde mi zbytečné, je zakazovat a povolovat jen v případě skutečné potřeby.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka