mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 20. 11. 2024 14:24

Dvorik: nevíš jestli lze u KB získat odměnu 2x, za osobní i podnikatelský? Podle podmínek bych asi řekl, že jen za jeden ale osobní jsem zakládal v marketingové akci vyhlášené v jiném období než tahle, tak nevím.
Akce je určena pro zletilé fyzické osoby (dále jen „Účastník“), které si v Době trvání akce smlouvou u KB založí běžný účet v občanském tarifu Start, Standard, Komfort nebo Exclusive, případně v podnikatelském tarifu Start Business, Standard Business, Komfort Business nebo Exclusive Business, obsluhovaný v KB+ (dále jen „Účet“).
Každému Účastníkovi náleží Bonus za Akci jen jednou, a to za první Účet, u kterého splní podmínky pro získání Bonusu.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DrholecR 20. 11. 2024 20:02

Ta akce u KB je platná od 19.8.2024 do 30.11.2024. Takže pokud byl osobní účet založený předtím, nárok na odměnu za podnikatelský účet to neohrozí. Potom stačí splnit ještě tohle:

Účastník v době od 19. 8. 2023 do 18. 8. 2024 neměl sjednané žádné bankovní produkty nebo služby jako podnikatel u Organizátora.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavel Smolík 22. 11. 2024 20:11

Taková prkotina, ale překvapilo mne to: výjimečně jsem se začetl do zprávy od mBank a všiml si věty, že při překročení 100k na mSpoření se CELÝ zůstatek neúročí (nebo nula nula nic). Já byl přitom zvyklý, že přelezení o drobáky neřeším, že to jinde je pásmově.

Zrovna když jsem to četl, tak jsem jich měl několik přes limit... To jsem se asi za ty roky nechal odrbat o hezkých pár stovek či možná tisícovek.

Člověk aby hlídal opravdu všechno, každá chybička jako záminka k ošulení :-(
Pavel Smolík
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 22. 11. 2024 20:29

Je to stará známá "zákeřnost" u mBank Spoření. Naštěstí je tam určitá neoficiální rezerva (cca. 5000Kč), takže jestli jsi tam nikdy neměl víc než 105000Kč, tak jsi o žádné úroky nepřišel.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Peetrr 23. 11. 2024 01:07

také se někomu stalo že při placení mNálepkou částkou menší než 500 Kč chtěl platební terminál v obchodě vložit "kartu"? - fyzicky to není možné, neměla by to banka nějak ošetřit?
Peetrr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 23. 11. 2024 01:22

Požadavek na vložení karty do terminálu se občas objevuje i u plateb mobilem, a nejen u mBank karet. Obvykle pomůže platbu zrušit a provést ji znovu.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod rssreader 29. 11. 2024 13:56

Jsem jediný komu pořád opakovaně vyskakuje žádost o aktualizaci údajů i když už jsem ji už několikrát provedl? Už mě to začíná docela srát...
rssreader
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rop 29. 11. 2024 18:52

Můžete mi stručně popsat postup zakládání dětského účtu (8 - 15 let) s kartou.

Musí mít dítě telefonní číslo (kvůli sms) při aktivaci nebo aplikaci?

Co všechno nakonec dítě může ovládat (SB, IB)?
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod zrout 2. 12. 2024 14:39

Přišlo to někomu taky? Lze ten prsten použít pro jiného majitele účtu mBank než ten, komu to přišlo? Přišlo to na léta nepoužívaný účet. Já sám účet používám a nabídku jsem nedostal.

Odměna za přízeň: platební prsten za 1 Kč už po 3 platbách (OS)

Dobrý den,

máme radost, že jste s námi. Nově vám dokážeme být ještě blíž, doslova.

K bezkontaktnímu placení totiž už nepotřebujete nejen kartu, ale ani mobil! A protože si vážíme vaší přízně, chceme se o tento nejpohodlnější způsob placení, který si doslova omotáte kolem prstu, podělit i s vámi.

S platebním prstenem Niceboy, jehož design a velikost si můžete uzpůsobit na míru, máte platební prostředek vždy po ruce. Zároveň můžete spořit s každou platbou, stačí si založit mSpoření a nastavit ho podle svých preferencí.

Jak prsten získat?

Proveďte do 10. prosince aspoň tři platby kteroukoliv kartou mBank.
Po tomto datu obdržíte do appky a internetového bankovnictví slevový kód na prsten.
Slevový kód uplatněte na webu Niceboy a pořiďte si prsten za 1 Kč.

Chtěli byste se zapojit, ale nemáte kartu?

Žádný problém! Stačí si o kartu požádat v appce nebo v internetovém bankovnictví a můžete ji okamžitě začít používat. Abyste ji mohli spárovat s prstenem, vyberte v žádosti kartu Mastercard, protože s prstenem funguje pouze tento typ karty.

Pokud u nás aktuálně máte kartu Visa, můžete podmínku 3 plateb splnit s ní a poté si k prstenu sjednat kartu Mastercard.

tým mBank

https://www.mbank.cz/informace-k-produk ... ad2024.pdf
zrout
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 2. 12. 2024 14:52

Prsten můžeš samozřejmě používat s jakoukoliv kartou mBank (typ MC), není nijak vázaný na konkrétní účet nebo na konkrétního majitele účtu. Dokonce funguje i s platebními kartami jiných bank (RB, Curve, ...).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rop 2. 12. 2024 15:31

Nepřišlo. Asi lidé, kteří zakládali účet první den života banky nejsou žádné terno :lol:
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 12. 2024 17:27

Nabídka mi přišla, kartu jsem nepoužil snad od března..podmínky už jsem splnil :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 12. 2024 17:55

To chodi do emailu? Do emailu mi neprislo nic, ale neco o prstenu jsem mel vcera ve zpravach v apce, ale ani jsem to nedocetl a smazal, myslel jsem si, ze zas opakuji tu soutez, co uz byla. Ja nemam debetni kartu vic nez 10 let, mam jen mKreditku Eshop, plati ta akce i pro online platby kreditkou? Ze bych 3x nabil rvlt?
:D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 2. 12. 2024 18:11

Za 3x nabití Revolutu prsten za korunu nedostaneš, je to ve výlukách v podmínkách. A za platbu kreditkou taky ne, podle podmínek jen za platbu kartou vydanou k mKontu, i když email hovoří o "kterékoliv kartě mBank".
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod aaaa 2. 12. 2024 18:12

Tak email jsem stejne nedostal zadny.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránkaDalší stránka