mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2025 10:47

jujec píše:Já jsem měl cca 650 plateb a nic mi nepřišlo. Tak nevím.

Tak to je zvláštní. Registraci do soutěže jsi provedl?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 9. 5. 2025 11:42

mozna nektere(vetsinu) plateb vyloucili - "zneuziti"
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 9. 5. 2025 12:12

@jujec: Za co těch 650 plateb bylo, nejednalo se o vyloučené platby?

Vyloučené platby:
• u sázkových společností a společností provozujících jakoukoliv formu hazardu či kasina,
• u společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například Revolut, Curve, Paypal), včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi,
• u společností umožňujících investice do cenných papírů a kryptoměn.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 10. 5. 2025 16:26

Možná se uplatnilo toto pravidlo:
"Pokud se o prvních 500 míst bude dělit více účastníků, finální pořadí mBank určí na základě
součtu částek karetních transakcí provedených za období od registrace do akce do konce
příslušného soutěžního kola."
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod esquire 11. 5. 2025 22:46

No mne pro zmenu dnes platba z mBank do CSOB zustala viset jako normalni se zitrejsim datem. Tak nevim, jak to funguje.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 11. 5. 2025 23:08

ČSOB dnes měla několik hodin údržbu systémů, možná ses trefil do času, když jim nefungovaly okamžité platby.
Víš určitě, že jsi platbu zadal jako okamžitou a nikoliv jako standardní?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 12. 5. 2025 01:59

Tak hlavne to ani v aplikaci mBank neslo nastavit, zda okamzitou nebo standardni. Proste odesla rovnou jako standardni.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 12. 5. 2025 06:14

Tím se to vysvětluje :-) Pokud cílová banka nepřijímá OP (dočasně či trvale), tak platba z odesílací banky nejde zadat jako OP.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod jujec 12. 5. 2025 10:51

Milos píše:@jujec: Za co těch 650 plateb bylo, nejednalo se o vyloučené platby?

Vyloučené platby:
• u sázkových společností a společností provozujících jakoukoliv formu hazardu či kasina,
• u společností poskytujících finanční, platební nebo pojišťovací služby (například Revolut, Curve, Paypal), včetně plateb zprostředkovaných těmito společnostmi,
• u společností umožňujících investice do cenných papírů a kryptoměn.

Ne, nic z toho jsem nedělal. Hodně jsem chodil do Kauflandu a když tam nikdo nebyl, zvládl jsem i 50 plateb.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 5. 2025 11:27

Jak vysoke platby?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Zedna1 13. 5. 2025 12:26

mBank představila nový design platebních prstenů. V akci jsou za korunu
https://www.e15.cz/finexpert/banky-a-uc ... nu-1424487

mBank přichází ve spolupráci s Niceboy s novinkou v oblasti platebních prstenů. Nyní mají klienti možnost pořídit si platební prsteny Niceboy ONE v nových elegantních barvách: stříbrné, zlaté a rosegold.
...

-- 13. 5. 2025 12:27 --

@jujec

Pozor:
Platby do 0.50 Kc se po zauctovani zaokrouhli na 0Kc a zmizi (z blokace i z transakcni historie), takze takove platby se pak samozrejme nezapocitaji.
Jiz jsem o tom zde podrobne psal, myslim ze na podzim.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Zedna1 13. 5. 2025 13:27

Tak jsem take vyhral prsten, mel jsem zhruba 100 plateb, vic nez polovina z Kauflandu :-)

Pozor: Zprava o vyhre je jen v mobilni aplikaci, ja jsem puv. sledoval jen emaily, takze jsem to zjistil az nyni.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jujec 19. 5. 2025 12:23

Milos píše:

Tak to je zvláštní. Registraci do soutěže jsi provedl?

Tak beru zpět, prsten jsem vyhrál. Myslel jsem, že přijde e-mail, a ono nic. Až v IB jsem si všiml, že mám zprávu o výhře.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod didzej 20. 5. 2025 11:10

Přišla mi od mBank následující nabídka. Přišla všem nebo jenom někomu? Minulý týden jsem po snížení úrokové sazby na mSpoření přeposlal několik set tisíc do Trinity Bank.

Termínovaný vklad se skvělou úrokovou sazbou 3,3 % ročně!

Jak této nabídky využít?

Klikněte na tlačítko "Založit mVklad"
vložte si na termínovaný vklad aspoň 1 000 Kč,
pro získání úroku 3,3 % ročně si založte mVklad na 3 měsíce.

To však není vše. Pokud vám 3měsíční vklad připadá příliš krátký, můžete si stejným způsobem založit i termínované vklady na 6 nebo 12 měsíců se zvýhodněnou úrokovou sazbou 3 % ročně.

A spoříte! S garantovanou úrokovou sazbou po celou dobu trvání vkladu, bez poplatku za založení a vedení a s neomezeným počtem vkladů.

S rozhodováním však příliš neotálejte, tato nabídka totiž platí jen týden od doručení této zprávy.
didzej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 20. 5. 2025 11:35

Ta nabídka je individuální, nechodí všem, viz. viewtopic.php?p=13886537#p13886537
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka