mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 17. 6. 2025 04:14

Pošle mi někdo promo kód na tuto akci?

https://www.mbank.cz/mgm/ucty-mkonto.html

Děkuji.
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 17. 6. 2025 04:32

Mas ho v SZ. :D
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod L - Core 17. 6. 2025 08:28

Přišel už vám bonus 500 Kč za květen (nově zřízený podnikatelský účet)? Minulé měsíce to bylo 14., dnes je 17. a zatím nic.
L - Core
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dvorik 17. 6. 2025 08:48

Ne, zatim nic neprislo.
Dvorik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 18. 6. 2025 02:31

Díky všem, co mi poslali promo kód, nicméně se mi zatím nepodařilo účet založit, na konci jak se točí kolečko, tak se točí velmi dlouho a pak to napíše, že se žádost nezdařila.

Nesetkal se s tím už někdo?

Ještě to zkusím zítra a případně i na PC (teď jsem na mobilu).
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bubilka 18. 6. 2025 05:19

Toto doporučují: "Při zakládání účtu u mBank se může vyskytnout několik problémů. Pokud se nepodařilo dokončit proces, zkuste se obrátit na mLinku mBank nebo kontaktovat zákaznickou podporu přes email. Je také možné, že chyba nastala kvůli špatně zadaným údajům nebo technickým problémům. Ujistěte se, že jste zadali všechny potřebné údaje správně a zkuste proces opakovat. Pokud problém přetrvává, doporučuje se obrátit na zákaznickou podporu."
bubilka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 18. 6. 2025 10:04

MKonto včera založeno mamce přes BI její hlavní banky Raiffeisenbank a úplně v pohodě, přestože u mBank v minulosti už účet měla (zrušen 2022, takže podmínky bonusu splňuje). Založeno z mobilní appky, která stejně pro založení jen otevře příslušný web formulář v prohlížeči, párování s appkou je až pak ideálně přes IB. Virtuální karta hned funkční pro přidání do Google pay, už včera pár plateb z těch 10 potřebných proběhlo.
Z minulosti ale vím, že zakládání starým způsobem, tedy ručním vyplněním údajů a focením dokladů, mnohdy vedlo k nezdaru a muselo se opakovat. Sláva, že většina bank včetně mBank už umožňují zakládat účet přes BI jiné banky, kdy jsou tedy osobní údaje i čísla dokladů převzaty z té identity a není třeba je zadávat/fotit.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod J8iAVvJcSqzZHQf 19. 6. 2025 01:38

Tak už se to dnes podařilo, dělal sem to přes BI stejně jako včera, asi ňáké erupce na slunci byly.

Mimochodem, stačí korunové platby na Revolut pro splnění podmínek? Doufám že ano.
J8iAVvJcSqzZHQf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Alfréd z hor 21. 6. 2025 15:45

Nedávno jsem zmínil, že jsem zapomněl uhradit kreditky ... dnes přišlo vyčíslení trestu, den zpoždění mě stálo u každé necelé čtyři stovky, dvě stovky mám z každé měsíčně bonus ... tedy ještě měsíc s nimi musím hýřit (a opět nezapomenout :D 8-P ), abych se vykoupil a trest vynuloval 8-). Pokud se to stane jednou, tedy teď dvakrát za 10 let, to jde, ale pokud by to bylo pravidlo, to by se vyplatilo :roll:
Alfréd z hor
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LaNov 21. 6. 2025 16:38

didzej píše:
petr.novak888 píše:Kam ti přišla nabídka na založení termínovaných vkladů?

Přišlo to jako zpráva do IB.

Ještě k individuální nabídce TV: přijde těm, co bude předchozí zvýhodněný jednorázový TV končit, cca týden nebo dva předem a končí den nebo dva po vypršení vkladu. Jinak není k dispozici.
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 22. 6. 2025 20:13

@Alfréd z hor: Když píšeš, že z každé KK máš měsíčně bonus dvě stovky, tak tím myslíš bonus 150Kč?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod milanBrno 22. 6. 2025 20:26

Proc by mel proboha myslet 150kc!? Kdyz se nic nemenilo a je stale u kazde bonus 200kc
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 22. 6. 2025 20:43

Omlouvám se, máš pravdu, nějak jsem si to popletl s jinou KK. Asi jsem byl dlouho na sluníčku ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Kamča26 23. 6. 2025 08:54

Dorazil už bonus za používání KK?
Kamča26
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 23. 6. 2025 08:58

Mě dorazil 18.6.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka