Hypotéku vůbec není nutné si brát u ústavu, kde mám účet. Tady je jedno z mála míst, kdy mohou být finanční poradci prospěšní, protože (když chtějí) mohou klientovi získat lepší podmínky, než kdyby o hypotéku žádal sám.
Pravda, z úvěrových produktů jsem nic nevyužíval, ani kontokorent, ani úvěr; no tedy vlastně ano - mám kreditní kartu, podlehl jsem mé ješitnosti při možnosti zdarma získat zlatou kartu

Pojištění? Jestli je míněno pojištění zneužití karty, tak to je většinou jen lákadlo na klienty, za většinu škod totiž odpovídají banky. Navíc od 1.11. bude odpovědnost klienta před nahlášením ztráty ještě snížena, tuším to bude 150 EUR, stejně jako už banky nebudou moci vyžadovat i několikatisícový poplatek za blokaci karty.
Možná tak ještě pojištění léčebných výloh - když jsem četl podmínky, většinou bylo dost bídné (limity krytí, výluky), při mých cestách za podobnou cenu mám lepší individuálně uzavřené pojištění.
Naopak těch příkazů mám docela haldu a právě proto, že jsou zdarma, jsem (mimo jiné) i u mBank. Finanční centrum mám cestou na metro (žádal jsem tam o tu kreditku) a to, že nemají pokladny, mi bohatě nahradí 3 výběry z jakéhokoliv bankomatu zdarma (a kdyby to náhodou nestačilo, tak k tomu mám ještě zdarma výběry z bankomatu k Postžiro zadarmo).
Jestli mBank jednoho dne skončí? (Zanikne, zkrachuje, někdo je koupí nebo "jen" změní poplatkovou politiku). Ano, může se stát. Zatím mi vyhovuje a tak využívám toho, co mi nabízí. Až mi nebude mít co nabídnout, půjdu jinam, stejně jako nyní využívám paralelně služeb dalších pěti ústavů (MPÚ, Unibon, FIO, Poštovní spořitelna a ING). Tak jako tak zahýbala trhem a přinesla na něj pozitivní vítr, třeba takové Postžiro zadarmo by bez ní nikdy nevzniklo. Co mi aktuálně chybí je platební karta s dobrými kurzy, škoda toho paušálu (výpis + vedení karty) u Cetelem, už bych byl jejich klientem.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.