vpe píše:ad hloubkovost zpráv - to 98% diváků do hloubky nezajímá, mají na to nějaký čas na přípravu a stopáž, no...
To není o (chybějící) hloubce, ale přesnosti. Často zpráva vyzní naprosto jinak, než jaká je realita.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
vpe píše:ad hloubkovost zpráv - to 98% diváků do hloubky nezajímá, mají na to nějaký čas na přípravu a stopáž, no...
lemming píše:vpe píše:ad hloubkovost zpráv - to 98% diváků do hloubky nezajímá, mají na to nějaký čas na přípravu a stopáž, no...
To není o (chybějící) hloubce, ale přesnosti. Často zpráva vyzní naprosto jinak, než jaká je realita.
SocPredator píše:http://www.iprima.cz/videoplayer/109884
16:10
Docela mě to pobavilo, prej hackeři
Mimochodem, splácí úvěry a 100k má válet na prakticky neúročeném účtu - trochu fištróna by neškodilo.
dr._lukas píše:Každopádně mě je te paní líto
vpe píše:lemming píše:vpe píše:ad hloubkovost zpráv - to 98% diváků do hloubky nezajímá, mají na to nějaký čas na přípravu a stopáž, no...
To není o (chybějící) hloubce, ale přesnosti. Často zpráva vyzní naprosto jinak, než jaká je realita.Jaké bylo nepřesné tvrzení v reportáži?
vpe píše:Vše další jsou jen dohady. Pokud ale to udělal někdo z rodiny, o důvod více tlačit na šifrované SMS, podobné zabezpečení (statické heslo a nezabezpečený mobil) je podle mě na houby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků