Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ALF6 píše:Je to tyden co jsem posilal zadost o zruseni uctu. Jak dlouho to jeste potrva,nez mi prestane fungovat IB? Uz sem myslel, ze se do IB nebudu moci prihlasit a ono to jde porad
Jirik74 píše:Z Polska míří změny: http://aktualne.centrum.cz/finance/peni ... ?id=781669
Je to jen taková pro asi mnohé klienty nepatrná maličkost, ale i to je dobré. Někteří klienti to snad využijí i o těch víkendech a svátcích. Možná by se některým klientům hodilo kdyby ti operátoři mLinky byli k dispozici i vždy celých 24 hodin, tj. i v noci, ale to bychom po této bance asi chtěli trochu moc.Stále myslíme na Vaše pohodlí, a proto jsou Vám operátoři mLinky nově k dispozici také o víkendech a o svátcích, v čase 08:00-21:00
Operátor mLinky Vám může pomoci například v těchto oblastech:
- informace o všech Vašich produktech vedených v mBank
- odblokováni přístupu do internetového bankovnictví
- blokace platební karty a její okamžité objednání
Uložte si prosím mLinku do Vašeho telefonu:
844 777 000 (z ČR), +420 246 017 777 (ze zahraničí)
Automatická mLinka zůstává v provozu nonstop a pomocí hlasového automatu můžete vyřídit většinu běžných operací i mimo provozní dobu (Po - Pá 07:00-22:00, So - Ne 08:00-21:00). Více o mLince se dozvíte zde.
dr._lukas píše:ALF6 píše:Je to tyden co jsem posilal zadost o zruseni uctu. Jak dlouho to jeste potrva,nez mi prestane fungovat IB? Uz sem myslel, ze se do IB nebudu moci prihlasit a ono to jde porad
Pokud jsi zrusil veskere ucty u mBank,tak ti maji vse zrusit po 30.dnech po nasledujicim dni od doruceni vypovedi na centrale v Praze
LGA píše:Na kartě mám nastavený denní limit 100 Kč. Při nákupu v Kauflandu jsem bez problému zaplatil nákup skoro za tisícovku.
Kdo by v tomto případě nesl náklady při zneužití karty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků