mBank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod regin 19. 10. 2022 13:47

Vážený kliente,
děkujeme, ze jste se zapojil do naší akce. Po splnění podmínek akce vám odměnu pošleme na váš účet.
S pozdravem,
Tým mBank
Tenhle mail? Někteří asi budou zase tvrdit, že neumím číst, ale tohle pouze říká, že děkují o zájem, ale už ne, jestli jsem splnil podmínky a byl zařazen do akce. Ten mail podle mne chodí automaticky po vyplnění formuláře.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 19. 10. 2022 13:53

Zřídil sem dnes kartu a nakoupil a taky žádný email nepřišel, ten se opravdu bude týkat jen těch co kartu již měli dříve a registrovali se do akce.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod __Pavel 19. 10. 2022 13:54

@ regin
Ano, tento mail mi přišel až po vyplnění formuláře. Ten bod 2b) podmínek není jednoznačný, tak se jen snažím zvýšit pravděpodobnost, že budu mezi těmi, kteří odměnu dostanou.
__Pavel
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 19. 10. 2022 13:56

__Pavel píše:Já jsem včera jako stávající klient zřídil ekartu, udělal s ní nákup v eshopu, ale ten email o zařazení do akce nikde. Nedalo mi to a tak jsem se dneska ještě dodatečně registroval podle toho odkazu v podmínkách a mail dorazil okamžitě.

Po zřízení nové eKarty a provedení platby snad žádný potvrzující e-mail o zařazení do akce přijít nemá? Ten e-mail přijde, jedině když někdo vyplní ten registrační formulář.

Bod 2b) podmínek je dostatečně jednoznačný.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 19. 10. 2022 15:22

Žádost je momentálně nedostupná.
Na odstranění problému pracujeme, žádost zkuste podat později.

Za komplikace se omlouváme.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 19. 10. 2022 15:29

@esquire: To ti nefunguje žádost o registraci do akce s eKartou nebo nějaká jiná žádost?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 19. 10. 2022 15:30

Zadost o ucet. Pokazde skonci s touto hlaskou.
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lafayette16 19. 10. 2022 15:38

Já jsem dnes požádal o eKartu a prošlo to, už ji mám.
Lafayette16
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 19. 10. 2022 15:42

@esquire: Možná mají kvůli té akci přetížené servery.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tatoch 19. 10. 2022 16:38

jenda_s píše:
a jak ji zaplatíš online kartou přes internet?

https://www.myworld.com/cz/cashback/cs- ... rce=search

je to bezpečné? testoval někdo?
tatoch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 19. 10. 2022 17:39

MyWorld je dříve známý jako Lyoness, MLM cashback portál. Bezpečné to je, smysl to kvůli jednomu nákupu úplně nedává, jiné cashback stránky dávají obvykle výrazně víc.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 19. 10. 2022 18:08

On-line platba e-kartou v muj.cez.cz by měla být v pohodě?
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod pezzay 19. 10. 2022 18:25

..dnes mi přišlo vyúčtování od O2 na 1900(tři čísla).. můžu to teda zaplatit?.. není to ve výjimkách?.
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 19. 10. 2022 18:28

U toho portálu MyWorld je ještě ale otázkou, jestli náhodou nemá MCC kód, který spadá do výjimek akce?

Vyúčtování služeb od O2 ve výjimkách není, stejně tak platba záloh/faktury přes samoobsluhu ČEZ.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 19. 10. 2022 18:51

Vyúčtování O2 má jiný kód než dobití kreditu? Jako jasně, podmínky to splňuje, ale jestli to nebude odměna až přes reklamaci...
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka