Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mikicz píše:hm, tak jsou to ještě větší ko^2ti než je v polsku běžné. Na co pak ty pitomý předčíslí mají?Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
mikicz píše:Rop: ehm... kdyby to tak bylo,, tak ho snad mají i jiné banky, ne? třeba ebanka, čsob, fio a určitě i další nic takového jako předčíslí nepoužívají...e/quote]
Já mám 2 účty v ČS a jejích čísla si nepamatuji. Ono těch různých čísel které bychom si mohli pamatovat je dost, např. čísla účtů, karet, piny, tel. čísla, rodné čísla, PSČ atd. a proto si myslím, že stačí když si každy zapamatuje ty čísla které běžně nebo často používá a u jiných čísel mu snad stačí když bude vědět kde je má zapsané.Premysl Tiser píše:To chci vidět, jak si budu číslo účtu pamatovat z hlavy...?/quote]
mikicz píše:Rop: kdo s tím počítá, když se to nikde neprojednalo? myslel jsem, že pro potřeby eu slouží IBAN, na kterém není co tunit a vše potřebné je v něm. a v IBANu je jedno, kolik čísel má vlastní číslo účtu, kolik předčíslí a jestli do toho zabudujou velikost nohy bankéře...o/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků