Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
SUM1WIM píše:Jeden troll a cela strana prispevku off-topic. Trolly je mozne pouze ignorovat - dialog nevede nikdy nikam a jenom odvadi z tematu - cist to cele vlakno se snahou dozvedet se neco o Mbank je potom utrpeni. Lip zalozit vlakno o diakritice, pokud uz to teda nekdo potrebuje ventilovat.
cosmicboy píše:Včera jsem od mBank obdržel mail, že v neděli bude odstávka systémů. To mě moc netrápí, spíš mě ale zaráží, že jako obvykle nebude možné od 1:30 do 4:30 platit platební kartou. Zdá se mi to, nebo je to jen specialita mBank, že má pravidelné odstávky, bohužel i na platbu kartou?
Nebo třeba také šířka a sirka (zápalka).Tomáš Marný píše:třeba proto, aby se dala odlišit slova jako "Třešť" a "Trest", že...
slavo963 píše:mne nabidka 1% vratky prisla, ale i tak jsem kartu zrusil, neni to zadne terno
cosmicboy píše:Včera jsem od mBank obdržel mail, že v neděli bude odstávka systémů. To mě moc netrápí, spíš mě ale zaráží, že jako obvykle nebude možné od 1:30 do 4:30 platit platební kartou. Zdá se mi to, nebo je to jen specialita mBank, že má pravidelné odstávky, bohužel i na platbu kartou? U RB se mi to snad za 10 let nikdy nestalo...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků