Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Gordon_F píše:Z dotazu soudím že M2M nemá v Trinity starý účet. Tedy Trinity teď má pro nováčky úrok 0.21%. To už i Moneta má 0.25% bez omezení.
A1rh- píše:na všech SU v Creditas mám pořád 0,5%, na těch starých by to mělo být bez omezení zůstatku
M2M píše:Chlapi můžete mi vysvětlit tohle u mbank:
- Pokaždé, když platíte, se vám na mSpoření převede pevná částka bez ohledu na to, kolik platíte. Nejméně však 10 Kč.
- Z každé platby si odkládáte poměrnou částku, například 1 %.
- Můžete si nastavit způsob zaokrouhlení, například když platíte 460 Kč, částka se zaokrouhlí na 500 Kč a na mSpoření si pošlete 40 Kč.
Když nic z toho nech využivat a jen mít na spořícícm účtu peníze, je to možné? Lze ze spořícího účtu převádět peníze do jiné banky nebo jen na mkonto?
M2M píše:Chlapi můžete mi vysvětlit tohle u mbank:
- Pokaždé, když platíte, se vám na mSpoření převede pevná částka bez ohledu na to, kolik platíte. Nejméně však 10 Kč.
- Z každé platby si odkládáte poměrnou částku, například 1 %.
- Můžete si nastavit způsob zaokrouhlení, například když platíte 460 Kč, částka se zaokrouhlí na 500 Kč a na mSpoření si pošlete 40 Kč.
Když nic z toho nech využivat a jen mít na spořícícm účtu peníze, je to možné? Lze ze spořícího účtu převádět peníze do jiné banky nebo jen na mkonto?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků