Rozdíly ve spořících účtech CZK (toto není obecná diskuze)

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 28. 7. 2022 11:03

Tak mám spoření D, tj. Moneta je v pohodě. Taky jsem tam včera posílal hned okamžitou platbou nějaké prostředky.

Zkoušel jste teď někdo potom, co UCB snižovalo u termíňáků sazbu vyjednávat ten "ředitelský bonus"? Brzy to mám 7 dní před tím než bych musel podat "nesouhlas" s automatickým prodloužením měsíčního TV za starých podmínek, tak jestli si příp. ředitelským bonusem když se budu tvářit, že chci odejít přilepším.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 28. 7. 2022 14:51

Na pobočce mi řekli, že bonusy nedávají.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod cz01 28. 7. 2022 20:29

K tomu SU D počítají se platby firemní business kreditkou? Jako kartu definují debetní k účtu + kreditní, ale zda nemají na mysli nefiremní kk...
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 28. 7. 2022 20:56

ROlda78 píše:
bichon824 píše:Já v tom bordel teda mám. Zedna ve svém přehledu uvádí,že nějaké spoření, co mělo 3,3% má 3.5% a limit 400k, tak jsem se v účtech Monety nějak ztratil. Ale každopádně Zednuv přehled je skvělý
tak stále existuje to co má 3,3 % (spoření C) - Zedna ho už neuvádí
pak existuje spoření D, které má 3,5 % (k tomu je za splnění podmínek bonus 1,6 %,
dosud byl bonus 1 %)

A ještě navýšili bonus za sjednání běžného účtu 8-) a cílovou částku na 500 tisíc, kdy tyto money úročí 5,1% :tleskani
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 28. 7. 2022 23:56

bichon824 píše:
myšpulín píše:Já céčko zrušil, abych v tom neměl bordel. U Monety ke to naštěstí hračka.

Já v tom bordel teda mám. Zedna ve svém přehledu uvádí,že nějaké spoření, co mělo 3,3% má 3.5% a limit 400k, tak jsem se v účtech Monety nějak ztratil. Ale každopádně Zednuv přehled je skvělý

popteam píše:To je. Myslím že by si od nás všech, co díky jeho přehledu účtů získáme pár šušní navíc, nějakou odměnu poslat zasloužil �

Diky za pochvaly i za jiz zaslany prispevek!

Do meho profilu zde na foru jsem nyni doplnil moje cislo uctu pro dobrovolny/libovolny prispevek za muj udrzovany prehled sporicich uctu ve vlakne "Platební styk/Rozdíly ve spořících účtech".

Pri pristi aktualizaci meho prehledu zcela dolu doplnim zminku o moznosti dobrovolneho/libovolneho prispevku na muj ucet uvedeny v mem profilu Zedna1.

Pokud by toto bylo v nejakem rozporu s pravidly tohoto fora, necht to admin smaze nebo mne upozorni a ja to odstranim ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 7. 2022 05:51

Já s tím tedy vůbec problém nemám, naopak oceňuji (samozřejmě čistě duševně, na nějaké finanční oceňování mě moc neužije :D ), tvoji snahu :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod jjrr 29. 7. 2022 07:39

Rvlt má platební odkaz ne? Možná přes to půjdou plnit podmínky vyšší úrokové sazby ostatních uživatelů? Lepší než to posilat na charitu, kde to stejně rozkradou.
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peliculiar 29. 7. 2022 17:08

cz01 píše:K tomu SU D počítají se platby firemní business kreditkou? Jako kartu definují debetní k účtu + kreditní, ale zda nemají na mysli nefiremní kk...

To bych také rád věděl ... Předpokládám, že se to týká pouze operací s běžným účtem a k němu vydanou debetní kartou.
S určitostí to tvrdit nemůžu, ty podmínky zcela nesplňuji, tím pádem nemůžu potvrdit ani vyvrátit.
Kdo má zájem o Twisto či Skip Pay a chce bonus 500 Kč mrkněte mi do zájmů v profilu. ;-)
peliculiar
Nadšenec

Odeslat příspěvekod P1x3lo 30. 7. 2022 07:07

jjrr píše:Rvlt má platební odkaz ne? Možná přes to půjdou plnit podmínky vyšší úrokové sazby ostatních uživatelů? Lepší než to posilat na charitu, kde to stejně rozkradou.

Ano, lze dobíjet i Revolut účet, ale tam je min. částka 300Kč. Charita, nebo případně Leo účet lze dobíjet od 1Kč.
P1x3lo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jjrr 30. 7. 2022 09:53

No já to psal ve vztahu k tomu, co psal Zedna1, kdo by mu chtěl dát odměnu.
Apropó je nějak omezena nejvyšší částka přes platební odkaz Rvlt, když je nejnižší 300 Kč?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milanBrno 30. 7. 2022 10:01

Limit na odkaz je 30 kc...
300kc je limit na dobiti...
Koukam, ze tech co neumi cist je tu vicero...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod jjrr 30. 7. 2022 10:13

No vidíš to, to je dobře. A max limit na odkaz?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 7. 2022 11:16

Přes odkaz se dá poslat i 1Kč ale třeba Airbank to blokuje a nejde pomocí odkazu na Revout platit ani při žádosti o platbu. Jde jen dobíjení.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 30. 7. 2022 13:58

jjrr píše:No já to psal ve vztahu k tomu, co psal Zedna1, kdo by mu chtěl dát odměnu.
Apropó je nějak omezena nejvyšší částka přes platební odkaz Rvlt, když je nejnižší 300 Kč?

Ja nemam a ani nechci/nepotrebuji Revolut.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod iglooo 30. 7. 2022 20:21

Ve čtvrtek to bude masakr. Zase budou články o tom, jak takové zvýšení úrokových sazeb experti vůbec neočekávali... :shock: :D :nenapadne
iglooo
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka