Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
paty07 píše:Plno textu, ale furt jsi mi neosvětlil proč mám platit za služby (třeba příkazy), které jsou jinde zdarma, vezmu to popořadě.
Méně poboček - nevím, co všichni máte s pobočkama, tam jsem byl při zakládání účtu, asi 2x jsem vkládal hotovost a jednu kvitanci.
Proč je lepší se dovolat na zákaznickou linku než na pobočku? Když něco klient potřebuje mimo pracovní dobu má mail. Vždycky mi odpověděli další pracovní den ráno.
Máte 3 bankomaty ve městě, ale nemáte kolem cestu? Podle mě aspoň jeden není až taková zajížďka jako spíš výmluva.
Nevím, co se ti na VOP nelíbí, ale budiž.
Když přijmeme fakt, že ČS má lepší to okolo, proč za to platit v jiných službách? Ať si lidi platí bankéře, co jim udělá kafíčko, pokecá a udělá ten nadstandardní servis.
Teď ty rohlíky(příkazy) vaše. Proč mám za rohlík platit 7 Kč nebo za neomezenou komzumaci rohlíků 29 Kč, když vedle na krámě rozdávají rohlíky zdarma? V čem je výběr z vlastního bankomatu lepší u ČS než u FIO. Za fio klidně dosad třeba equu, i když nemá svoje bankomaty, má výběr ze všech zadarmo.
Mě stačí, když přijdu a chci vložit peníze, bába za okénkem vytiskne papir, podepíšu a jdu pryč. Chci standardní službu, někdo to nacvaká do PC, vytiskne standardní formulář smlouvy, podepíšu a zase zmiznu.
Jde mi jenom čistě o tu přidanou hodnotu u běžných služeb (vedení, platby, výběry), co se u ČS platí a uznej sám, že ta tam není.
paty07 píše:Proč je lepší se dovolat na zákaznickou linku než na pobočku? Když něco klient potřebuje mimo pracovní dobu má mail. Vždycky mi odpověděli další pracovní den ráno.
To jako pracovníci na pobočce během obsluhy klientů vyřizují i telefony?
f1047580 píše:Vedení účtu v ČS mě stojí 29,-kč (balíček ochozích plateb). Jestliže budu bankovní služby využívat stejným způsobem, zaplatím v Airbank 25,-, ve FIO 30,-kč
f1047580 píše:A kde ve FIO podepíšu smlouvy v 7 večer nebo přes víkend v poledne?
Kdo? Respektive Která konspirační teorie je momentálně nejvíc v kurzu?Já bych jen upozornil, že vás tady odveleli na základě reakce na článek "Banka bez poplatků nemůže přežít"
Je podle mne lež, bude to 69 ČS, AB 25, FIO 30
libol píše:Jinak, ab yblo jasno já mám jako hlavní banku RB - pro mé "specifické" potřeby mi připadá nejlepší - nijak zvlášť ji nedoporučuji, protože se mi nezdá, že by "normálnímu klientovi" = přijde výplata, platím účty měla co nabídnout.
Vůbec nepochybuji, že bude existovat klient, pro kterého bude ČS "the best",
f1047580:Vedení účtu v ČS mě stojí 29,-kč (balíček ochozích plateb). Jestliže budu bankovní služby využívat stejným způsobem, zaplatím v Airbank 25,-, ve FIO 30,-kč měsíčně díky výběru v cizím bankomatu. Z toho zdejší géniové vydedukovali, že ve spořce platím předražené služby, když ve FIO bych to měl zdarma.![]()
Ve skutečnosti se to srovnává hůř. Když půjdu do bankomatu náhodou 2x, vyjde mě to 29,- ČS vs. 50,- AB vs. 60,- FIO. Na druhou stranu si možná ve spořce v iBIODu ten balíček umažu na celý rok a nezaplatím vůbec nic. Nebo třeba když nebudu platit kreditkou, nasbírám ty výběry zdarma ve FIO díky platbě debetní kartou. Ve skutečnosti je tak dotaz "proč bych měl platit" nesmyslný, protože klíččová otazka před tím je " jak ten účet používáte".
PatrikChrz píše:Equa je také velmi dobrá (také dlouhodobá, nemám ještě vyzkoušeno jestli neomezená historie)
V citovanem pripade srovnavas jablka s hruskami, jak se rika. U sporitelny v tom pripade uvadis vyber z vlastniho bankomatu a pritom u FIO i AirBan pouzivas vyber z ciziho bankomatu. Proste nehrajes ferovku.
f1047580 píše:Chcete-li někoho obviňovat ze lži, nejdříve si přečtěte na co reagujete. Základí balíček 69,- se s programem výhod neplatí.
f1047580 píše:OK. Vezměme to úplně od základu. Není žádný bezpoplatkový účet. Není žádný nejvýhodnější účet. Toto hodnocení lze definovat pouze pro jednoho konkrétního klienta, s jedněmi konkrétními potřebami.
Vedení účtu v ČS mě stojí 29,-kč (balíček ochozích plateb). Jestliže budu bankovní služby využívat stejným způsobem, zaplatím v Airbank 25,-, ve FIO 30,-kč měsíčně díky výběru v cizím bankomatu. Z toho zdejší géniové vydedukovali, že ve spořce platím předražené služby, když ve FIO bych to měl zdarma.![]()
Ve skutečnosti se to srovnává hůř. Když půjdu do bankomatu náhodou 2x, vyjde mě to 29,- ČS vs. 50,- AB vs. 60,- FIO. Na druhou stranu si možná ve spořce v iBIODu ten balíček umažu na celý rok a nezaplatím vůbec nic. Nebo třeba když nebudu platit kreditkou, nasbírám ty výběry zdarma ve FIO díky platbě debetní kartou. Ve skutečnosti je tak dotaz "proč bych měl platit" nesmyslný, protože klíččová otazka před tím je " jak ten účet používáte".
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků