@logy12:
Když to založení dopadlo takto, tak jsi to ani nemusel řešit skrz bankéřku - Plus jako nový účet k existujícímu Standard lze založit online přímo v George obchodu, jak jsem sám zjistil (zakládání jsem nedokončil, jen jsem to zkoušel a pak ve fázi před podpisem smlouvy s novým číslem účtu to zrušil). Nové produkty obecně George obchod ve webové i app verzi umí (i když u kreditky jen navýšení rámce stávající, pokud už klient nějakou má), převod typu existujícího produktu na jiný typ ale holt ne.
K odměně 3x500: Já si obecně nejsem jist, že ta odměna za nový Plus účet k splácení exHB kreditky skutečně u těch, co Standard účet už mají, bude. Ano vím, že to zde Jiřka naznačovala, ale je to v přímém rozporu s PDF podmínkami, dle kterých žádný platební účet klient mít z minula nemůže. Takže já to neřeším (nevím stejně, co bych pak s Plus účtem dělal, když ČS nemám jako hlavní banku a bezplatný Standard bez podmínek mi úplně stačí, mám ho jen na výplaty z podílových fondů ČS) a jsem zvědavý na handrkování se o bonus u ostatních

.
Daleko více mě zajímá ten převod exHB kreditky na běžnou ČS, ještě zde nikdo úspěšný převod nezmínil (myslím u těch, co už nějakou klasickou ČS kreditku mají z dřívějška). Přitom se na to zde skoro denně někdo ptá a zatím ticho po pěšině

.