Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
xtonda píše:APK je formát instalačních balíčků aplikací pro Android, takže ne, dokud Windows Phone nebudou podporovat běh androidích aplikací, tak žádné APK pro Windows Phone nebude, se Servisem 24 ani s ničím jiným.
xtonda píše:Já si zas řikám ó bože proč někdo místo aby napsal bude aplikace servis 24 na Windows Phone používá zkratku u které naprosto netuší co znamená.
Rodsten píše:Ano, 100 kč se mi zdá hodně. Za hranice prakticky nejezdím. Čekal jsem od AirBank trochu vstřícnější přístup k mimopražským klientům.
U ČS jsem těch 29 dal na to, abych ten účet mohl plně využívat a za 28 měsíců se pak mohl rozhodnout jak dál. Když bych jej nyní používal jen na výběr z bankomatu, asi by mi pak žádnou retenci nenabídli, že ? Možná i AirBank dostane rozum a třeba nabídne možnost i u Malého tarifu nějaký výběr zdarma. O ostatních bankách už neuvažuju.
fremantle píše:xtonda: Přesně tak, kromě extrémně rozsáhlé vlastní sítě bankomatů nemá ČS žádnou killer-feature, kvůli které by měl kdokoli podstupovat sebetrýznění a účet si tam dobrovolně zakládat a platit za něj (pokud ho třeba nedostane k nějaké extravýhodné nabídce hypotéky na 5 let zdarma). Jinak i to je relativní, ono kde má bankomaty ČS, tak má na 90 % bankomaty i ČSOB (typicky na poštách) a tam lze mít účet zdarma taky (Era Online), teda pravda, vedení bude zdarma při zůstatku nad 15.000 Kč - a další hodně velkou síť má i GE (taky zdarma u účtu Gratis, takže vybrat si opravdu může kdokoliv).
e2010103 píše:V jejich IB půlka věcí chybí nebo je navržena hloupě (např. karty, podepsané PDF výpisy a transakční doklady). Neschopný personál, spousta zbytečných papírů. Vůči klientovi dost nepřátelské Obchodní podmínky na hraně zákona, na některých místech zřejmě i za hranou. Neexistující zákaznická linka, kde se problémem klienta bude někdo zabývat, v době, kdy to klient potřebuje nebo kdy má čas on.
karlos-2009 píše:Nechápu, co ti přesně v internet bankovnictví fio chybí, můžeš nějak přesněji definovat tu půlku co ti chybí?
A proč tam na tu pobočku vlastně chodíš? Já tam byl jednou založit účet a pak už nikdy.
Co konkrétně mají nepřátelského v obchodních podmínkách a co je v nich na hraně zákona? Můžeš nám to vysvětlit?
Pokud chceš někoho, kdo se bude o tebe starat a někomu volat a bude ti k dispozici jak si budeš přát, tak pořiď si privátního bankéře (nemyslím tím bankovního poradce), já ho taky mám, ale v jiné bance.. Ale to něco stojí, ale to se ti asi platit nechce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků