memorix píše:Ma anglictina bude zrejme lepsi nez ta Vase. Podivejte se jeste jednou do tabulky FEE (to neni vitr, ale slovo) a tam je cena za vedeni (takove to osklive slovo na M) uctu - 5.95. Nic nestoji pouze studentsky ucet a ucet zalozeny distancne.
Jen bych Vas poprosil - protoze se u Vas zrejme jedna o pocatecni ataku paranoidnidniho syndromu - ne vsichni kdoz maji JINY nazor (ano i taci lide jsou Libole), chteji vyvolat destrukci diskuze - nekdy trivialne oznacovane jako flame (anglicky plamen, take na F jako Fee). Tato diskuze je vedena v tonine Ceske Sporitelny a jiste jsou vitany VSECHNY nazory ne jenom tech, kteri aktualne souhlasi s Vami. A protoze nekteri jsou i moudri, tak se i treba pouci (urcite Vam to naznacovali rodice behem vychovy).
Drahý pane,
pokud kromě (jistě lepší) angličtiny vládnete i schopností číst, tak jste si jistě kromě:
Monthly Maintenance Fee: $5.95
přečetl i:
How to Avoid the Monthly Maintenance Fee: Have at least one qualifying direct deposit made to your account each statement cycle. - a předpokládám, že PŘEČETL S POROZUMĚNÍM
Já jsem se pouze zeptal-"opravdu má ČS běžný účet s nulovými poplatky, pokud vám tam chodí výplata, důchod, sociálka apod.?"
Místo odpovědi jste se rozhodl zhodnotit mé IQ a EQ, to vám neberu. Jen si dovolím upozornit, že můžete mít NÁZOR, že poplatky jsou OK - a ten vám nikdo nebere, těžko můžete mít NÁZOR, že dnes je 15. srpna.
Jen bych Vas poprosil - protoze se u Vas zrejme jedna o pocatecni ataku paranoidnidniho syndromu - já vám neberu, váš NÁZOR (ten si nechte) já jen uvádím na pravou míru vaše mylné tvrzení - a pořád vám dávám možnost toto tvrzení obhájit. Takže se opět ptám - pokud vaše tvrzení "" Vlastne je to tak jak to zde ma CS."" - není pokus o flame, mýlíte se, nebo opravdu víte o obdobném účtu České spořitelny?