od Peťo6 20. 2. 2013 20:17
Ziadal som online, v maily, ktory prisiel hned, bolo ze predbezne schvalena. Ozvali sa 8 dni od tej online ziadosti s tym, ze pride kurier atd.
Pri ziadosti o Billa kartu pred 2 tyzdnami som jeden vecer online ziadost nedokoncil, vyplnil som len mail, meno a telefonne cislo a potom som to musel prerusit, zavrel som prehliadac. Na druhy vecer som ziadost vyplnil znova, tentokrat celu a vsetko v pohode preslo. Asi za 2 dni telefonat od nich, ze tam maju nedokoncenu ziadost a ze to spolu vyplnime cez telefon. Ja som povedal, ze medzitym, uz som ziadost vyplnil kompletne celu online a ze mi aj prisiel mail ze predbezne schvalena. Slecna ale ze to nevadi, ze vyplnime to aj cez telefon. Tak som jej tam nadiktoval zase to iste a vyhodilo jej to ze neschvalena, na co povedala ze to bude asi tym ze uz tam mam tu druhu ziadost. Cize uzasne. Ale ze kvoli tej druhej ma bude urcite este niekto kontaktovat. Ale namiesto toho prisiel list ze Billa kreditku neschvalili a o dva dni na to dosiel este jeden presne rovnaky list (len s inym datumom). Myslim ze v tom maju bordel a neschvalilo sa to kvoli tomu, ze si obe ziadosti naraz navzajom vadili. Hlavne ked som dva tyzdne na to vyplnil presne rovnake udaje a kreditku Citi life mi schvalili...