Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
iura píše:Já jsem asi před týdnem kreditku Citi Life ztratil, to jsem ji neměl ani měsíc, zjistil jsem to až po dvou dnech. Neštěstí jsem věděl, kde jsem s ní naposledy platil, tak jsem tam zavolal a zjistil jsem od nich, že jsem ji tam zapomněl na pokladně (Albert Hypermarket). Tak mi ji vrátili, takže jsem z toho vybruslil OK, jinak bych měl problém, kdybych si ji musel zablokovat a zažádat o novou, tak bych hned musel začít platit měsíční poplatky.
Program výhod
6.4.1. Výše a podmínky získání Citi Life Prémií
Standardní Citi Life Prémie 2 %
Extra Citi Life Prémie 250 Kč
Maximální výše Citi Life Prémií získaných v zúčtovacím období 2 000 Kč
Extra Citi Life Prémie je poskytnuta za první Platbu za zboží a služby provedenou Hlavní nebo
Dodatkovou kartou a zaúčtovanou na Kartový účet do 30 dnů od data vydání nové Hlavní
karty vydané na základě uzavření Smlouvy nebo převodem z jiného Typu karty. V souvislosti
s Kartovým účtem lze získat Extra Citi Life Prémie pouze jednou. Extra Citi Life Prémie
nebude poskytnuta v případech, kdy se jedná o Kartu obnovenou, náhradní apod.
6.6. Vrácení měsíčního poplatku za vedení Karty
Po dobu prvních 12 měsíců od vydání nové Hlavní karty vydané na základě uzavření Smlouvy nebo
převodem z jiného Typu karty vrátí Banka Klientovi měsíční poplatek za vedení Karty připsáním
částky poplatku na příslušný Kartový účet, pokud Klient v daném zúčtovacím období provedl alespoň
jednu Platbu za zboží a služby Hlavní nebo Dodatkovou kartou. Poplatek za vedení Karty nebude
vrácen v případě, kdy se jedná o Kartu obnovenou, náhradní apod.
xls píše:Zrovna Citi je přeborníkem, jak zákazníkům co nejelegantněji namydlit schody, a z tohoto hlediska je kreditka asi ten nejlepší produkt, jak se dostat do problémů a dát bance tučně vydělat.
fc70 píše:Když jsem kartu zapomněl a v obchodě mi ji vrátili, stejně jsem chtěl vydat náhradní kartu (a na Citiphone mi to i doporučovali) - to, že teď máte kartu fyzicky v ruce, neznamená, že zítra s opsanými údaji prodavačka z toho Albertu nenakoupí na internetu.
iura píše:Šestnáctimístné číslo karty ji přímo vyjede na kopii účtenky, to si nemusí pamatovat, prodavačce stačí jenom zapamatovat datum expirace a CVV kód. Je spousta obchodů, kde dávám kartu z ruky, kdybych se měl bát každého prodavače, tak bych nemohl kartou nakupovat, naštěstí nejsem paranoik.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků