od roseann 1. 11. 2011 14:16
Dobry den, nechala jsem se bohuzel nalakat k zalozeni IZP perspektiva 4BN. Po zhruba dvou a pul letech, kdy nebylo mozne zjistit, kolik tam vlastne je - prisly mi dva papiry s poctem nejakych jednotek a "poradce", ktery to se mnou uzaviral, mlcel, jsem se rozhodla tento produkt vypovedet. Mesicni castka, do ktere me vmanipuloval byla 2000 kc. Jako odbytne jsem dostala 1200. Z toho jsem byla v soku a az zpetne mi ten smejd sdelil, ze na provizi dostal 22 tisic, zbytek do triceti ze si rozdelily Kooperativa a Benefita (firma, pro kterou "radi" mj. stoprocentni dcera Kooperativy, jak jsem se pozdeji dozvedela). Marne hledam sazebnik poplatku za tento produkt, ve smlouve je jen vagne uvedeno, ze jsou. Kdyz jsem prisla do Benefity a vyzadovala presny rozpis toho, KAM zmizelo 42 tisic z onech 56 zaslanych (14 slo udajne na pojisteni), poslali me do Kooperativy, tam me odkazuji na prodejce. Puvodne jsem jim chtela alespon vysklit okna dlazebni kostkou, ovsem uvedomuji si, ze tyto praktiky jsou celkem bezne a ze sveho okoli znam mnoho lidi, kteri takto naleteli. Mate nejaky tip, na koho se obratit se stiznosti na zamlceni rozhodnych informaci (ted me odkazuji na internetovy sazebnik, ale.... jednak tam zadny nenalezam a ty, co jsem videla pro dalsi "perspektivy" jsou komplikovane natolik, ze je nejsem schopna rozsifrovat, prestoze mam vysokoskolske vzdelani). Proste pokud bych vedela to, co vim ted, vubec bych to nepodepsala. Oni ovsem tvrdi, ze muj pozadavek na vyuctovani a vraceni penez je stejny, jako kdybych si koupila auto a pak ho sla vratit... Nechci se vzdat, protoze tito paraziti proste okradaji lidi, kteri SKUTECNE pracuji.