LifeFinance píše:Dave začněte...
mit na to znalosti tak to udelam

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
LifeFinance píše:Dave začněte...
papshop píše:A druhý dotaz na Dave_14 - můžeš mám konečně férově napsat o co ti jde? Začal jsi jako klient a nyní se mi zdá, že jsi jen zvědavý začínající pojišťovák, který si chce ulehčit práci a místo abys studoval pojistné podmínky tak chceš aby ti to tady jiní odmakali. Ať uděláš tabulku jakou chceš, žádný klient ti nezapadne do tabulky, pokud mu chceš zpracovat poctivou nabídku, ale musíš s ním vše rozebrat, na vše se ho zeptat a pokud ti bude chtít odpovědět, tak na základě těchto zjištění mu nabídnout několik variant a zdůvodnit, co mu která přinese.
S474N píše:30kveten2004: drobnym detailem pouze zustava to, ze najit takoveho cloveka, zvlaste ktery bude splnovat ten dodatek o spolehlivosti, je tak pravdepodobne, jako spatrit v Krkonosich Yettiho.
papshop píše:Myslím, že existuje spousta fór, kde lze vyčíst, jak která společnost jedná s klienty, tzn. je důvěryhodná, či nikoli.
papshop píše:Nemám potřebu nic skrývat, to jsem již uvedl - viz o pár příspěvků výše. Ovšem pokud budeš ty a tobě podobní neustále upozorňovat na to, že na přepážce klient ušetří, ačkoli to není pravda, tak proč mám studovat podmínky jednotlivých pojistek, hledat ty dobré a pak je napsat na fóru a poslat tak klienta na tu přepážku? Promiň, ale Dave_14 se opravdu vůbec nezajímal o to, co vše mu ta pojistka nabízí, a bude či nebude plnit. Jen ho zajímalo, kde si ji sjedná a byl rozčarován nad tím, že lze uzavřít rizikovku levněji samostatně než společně s IŽP, což byl jeho původní úmysl. Pojistit se co nejlevněji a ušetřit pár korun na odměně pro PZ.
papshop píše:Ovšem pokud budeš ty a tobě podobní neustále upozorňovat na to, že na přepážce klient ušetří, ačkoli to není pravda, tak proč mám studovat podmínky jednotlivých pojistek, hledat ty dobré a pak je napsat na fóru a poslat tak klienta na tu přepážku?
papshop píše:tady to začíná vypadat všichni děláme-umíme všechno a dopadne to tak, že neumí nikdo nic. A já si nechci sám vrtat zuby nebo opravovat auto doma na koleni.
S474N píše:30kveten2004: drobnym detailem pouze zustava to, ze najit takoveho cloveka, zvlaste ktery bude splnovat ten dodatek o spolehlivosti, je tak pravdepodobne, jako spatrit v Krkonosich Yettiho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků