A teď vážně, lidi...
To pojištění (pojistné částky) stojí za hov*no. Drobné úrazy řešit pojištěním? Kamey, vzpamatuj se (tebe bych chtěl za poradce - no já vím, důležité je to, co sjednáme, z toho máme příjem - i já povětšinou sjednávám píč*oviny, co bych si sám nekoupil). Navíc v tomhle věku hrozí daleko víc nemoci. A dále platí, že pobyty v nemocnici se díky pokroku lékařské vědy a nedostatku peněz ve zdravotnictví zásadně zkracují (vše směruje k maximálnímu uplatnění ambulantní léčby) a připojištění vážných nemocí na rozumné částky je v tomhle věku drahé jako čert (a často jsou uplatňovány výluky).
Na druhou stranu vrazit 450 kaček do penzijka, to znamená, že po osmi letech bude na účtě poměrně směšná částka (8*12*450 + nevýznamná částka státní podpory).
Závěr je ten, že 450 kaček je lepší utratit v kratším období, třeba si je odložit na spořicí účet a po dvou letech zajet na dovolenou (v rámci ČR - kdo z vás ji zná pořádně? - i po roce). Právě chudým, ale pracujícím lidem má sloužit státní důchodový systém.
-- 10. 9. 2012 01:50 --S474N píše:rickart: nikde jsem nic nepsal o stavebnim sporeni, ale psal jsem o "sporicich produktech". Nechapu, proc chce nekdo SPORIT na POJISTENI. Budu se opakovat, to je jako chtit SOULOZIT MASTURBACI. Chapes to?
Proč chce někdo spořit pojištěním? Teď ti to konečně objasním (seš rád, že jo

- no jo, je to spíše taková řečnická otázka, že). Na starších kapitálovkách se skutečně dalo spořit (když zdárně dospěly do konce pojistné doby). Jaké jiné způsoby uložení peněz se nabízely v devadesátých letech (a dříve)? A tohle tak nějak v lidech zůstalo. Lidi jsou obecně hloupí, tupí, pohodlní, leniví atd., nechce se jim hledat, do čeho mají dát (dávají) svoje těžce vydělané peníze (raději ani nechtěj vědět, jak tvoří rezervu mnoho mých kolegů - pak to "radí" i svým klientům). Lepší zábava je běhat po Lidlu a Pennis a hledat levný žrádlo, to určitě nepopřeš

.