od akcius 26. 2. 2010 20:57
tak jsem vše pročetl ,a myslím,že takové firmy jako ZFP ,IFP,a z jiných oborů např. PROLUX, BFP CAPITAL a další ,vydělávají jen a výhradně na ZASLEPENOSTI lidí ,kteří jsou omámeni vidinou snadných peněz..nechal jsem se před 2 lety zlákat dobrým kámošem,vysokoškolákem,na prezentaci ZFP..no,stálo mně to 2000 kč za 1 sobotu v hotelu ,s obědem ,večeří a 1 koženou "bríftaškou" na dokumenty..a toho kámoše..ale otevřelo mi to oči..než nahánět lidi, tak jsem se radši dal na akcie,a dnes toho rozhodně nelituji..a ještě doplním: myslím,že hlavní problém je,že lidi podepisují to ,co si pořádně nepřečtou (hlavně,co je psáno tím "neviditelným" písmem,je nejdůležitější..taky u mne byl jeden "agent" s "výhodnou " nabídkou..řekl jsem mu :nechám si smlouvu den ,nebo dva a proberu to s právníkem..no,hned se rozloučil..ale chápu,že každý tohle "neustojí" a a podepíše..myslím si taky,že tady už na základních školách chybí výuka ,jak hospodařit s financemi,na co si dát pozor,základní pravidla "právního systému",atd...to by hodně pomohlo.