Jak jsem se díval, tak pí Vlková byla VPA pro společnost DAS - s registrací pouze pro oblast právní ochrany. Tuto činnost má pozastavenou a v současné době pracuje od 28.4.09 pro společnost KOLME PRAHA s.r.o. jako PPZ. Tato společnost má povolena všechna pojišťovací odvětví a je registrována jako PA, ovšem v rejstříku firem má uvedeno PM ??? Ovšem o této společnosti není možné nalézt žádné informace, krom toho, že její majitelé jsou činní ve stavebnictví /k pojišťovnictví nenaleznete NIC/.
Jinak jsem chtěl reagovat již na první příspěvek, ale o víkendu mám na chalupě omezené připojení, tak zpětně jen pár slov. Zjištění, že někdo bouchá smlouvy jak na běžícím pásu s tím, že vy coby interní zástupce pojišťovny budete napravovat chyby a budete pro klienta podvodníkem vy, je opravdu smutné, ale na to si budete muset zvyknout, bude hůř. Já osobně jsem právě nejen z těchto ale i proto z pojišťovny odešel. Nyní jsem 1.9.09 skládal makléřké zkoušky na ČNB a zde jsem došel ke zvlášnímu zjištění. Běžně se těchto zkoušek na vyšší a střední stupeň, které se konají 4x ročně zůčastňuje max do 100 žadatelů, nyní nás zde bylo přes 300. Dotazy jsem zjistil, že se v převážné většině jedná o bývalé OZ pojišťoven a velkých MLM, kteří již měli dost neustálého sjednávání smluv za každou cenu a chtějí pracovat poctivě. Netvrdím, že z tohoto důvodu tam bylo všech 300 lidí, ale i kdyby to bylo 10%, tak si troufám řící, že se přece jen stále více lidí začíná obracet na správnou stranu a chtějí dokázat, že tato práce není jen o podvodech, ale mohla by mít i určitou reputaci.