xpitris píše:Z pardubickeho kraje nejsem, nicmene diky za nabidku.
To ze se tady zeptam na nejake to doporuceni jeste neznamena, ze by finance byly malo dulezite, spis bych rekl, ze je tomu naopak. Proste mi prislo ze lidi tady na foru, kdyz uz nic, tak aspon nabidnou jiny pohled na vec, nebo treba upozorni na neco o cem jsem nevedel.
Necekam, ze bych tady dostal nejakou absolutni, vsespasitelnou odpoved..
To je v pořádku, ale jednou z nejdůležitějších věcí pro sjednání kvalitního pojištění jsou dost citlivé informace - datum narození, rodinný stav, počet dětí, příjmy, odkud ty příjmy pochází , dluhy apod. Takže pokud tu dostaneš jakoukoli radu, tak je asi tak všeobecná, jako když budeš probírat jestli je pro tebe lepší trabant, audi nebo minibus - jako příklad, že pro někoho je ten trabant super a jiný má 5 dětí a už pro něj vhodný není a pro třetího se nehodí ani jedno, ale ta audina je nejvhodnější. Takže se nemůžeš divit, že na dotaz tak jak byl položen dostaneš odpověď, jakou jsem dal já, nebo Vl. Svorba.
A naopak já bych řekl, že pokud ti na základě informací, které jsi zde dal /tedy nedal/, někdo navrhne optimální pojištění, tak se o své peníze opravdu moc nestaráš.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.