Ahoj, chtěl bych se s Vámi podělit o další informace ohledně Dynamiku Plus a jeho výpovědi. Naposledy jsem tady psal, že peníze mi nebyly vyplaceny ani po třech měsících i když na to prý Česká pojišťovna má 2 měsíce, jak sami píšou na svých stránkách. Samozřejmě na urgenci od operátora se do tří dnů nikdo neozval, jak píšu výše. A co tedy nového ?
Potom, když se nikdo neozval, jsem se lidově řečeno nas... a poslal jsem doporučeně výpověď. Zpátky mě přišel dopis. Prý musí ověřit moji totožnost, že to jsem opravdu já, ten kdo dává výpověď. Prý aby se nestávaly nějaké nekalosti od jiných lidí. OK, volám bezplatnou linku a potvrdím operátorovi kód, který mi došel v tom dopise. Potvrzeno, že to jsem já a výpovědní lhůta PRÝ tedy může začít běžet
Nadále mě zaúkoloval ať formulář, který byl také přiložen v dopise, vyplním a odešlu buď na jejich adresu a nebo se dostavím osobně na pobočku k ověření totožnosti. Formulář byl na ověření totožnosti pro vyplacení odkupného.
Dobrá, formulář vyplním a odesílám doporučeně na adresu pojišťovny a doufám, že snad je již vše hotovo, výpovědní lhůta běží a že peníze dostanu v tom lednu.
No, co čert nechtěl 10.12.2012 mě příjde email s automatickým textem a po dlouhém hledání si dole všímám nějakého souboru pdf.
Otvírám ho a dozvídám se, že musím zajít osobně na pobočku s vyplněným formulářem, aby ZASE ověřili moji totožnost pro vyplacení odkupného. Tzn. už po třetí !!!

Po prvé to bylo v srpnu hned při první žádosti o vyplacení peněz ( je to na tom formuláři vyplněno ), po druhé až po výpovědi poštou a nyní po třetí osobně na pobočce. Tak jsem zvědavý, co se bude dít.
Pokud to z nějakého "nadpřirozeného" důvodu zase "nestihnu" do 19.12.2012 vyřešit, tak se mě prodlužuje o měsíc výpovědní lhůta a prý bych musel o měsíc platit déle. Tedy další splátku.
Sakra, jak to ????!!! Borec na výpovědním mě řekl, že ať to neplatím, že poslední splátky budou strženy z odkupného. No, ale to se nestane, protože ověření bylo dnes zadáno na pobočce a mám potvrzenou kopii, kterou ještě zítra proženu přes scanner. A zítra ještě sepíšu stížnost, protože už na tom prvním formuláři je má totožnost ověřena a 4 měsíce nic, žádné peníze. Byl jsem tam začátkem srpna a ještě nyní žádné peníze.
Nikdy už více Česká Pojišťovno !! Nikdy více, mě tam neuvidíte a nedej bože jestli mě zase někdo někdy zavolá po telefonu, jestli nechci pojistku, tak bude zle....