Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:Tazatel se pta na non EU, tedy mista, kde si muzes s kartickou VZP tak leda............natrit chleba maslem.
miroňňň píše:Jsem prostě pojištěncem u OZP ale jejich cestovní pojištění vyjde dráž, než u VZP proto mě zajímá, jestli je v rámci kreditní karty pojištění v případě úrazu dostačující, nemluvím vyložené o smrti nebo těžkém úrazu.
xls píše:Pojištění obvykle nejde aktivovat na kratší období než 1 rok, nebo se po zrušení musí čekat rok na další aktivaci, jinak by takových vyčůránků bylo.
jannk píše:Ok, dik - primarne nechci usetrit tim, ze bych pojisteni aktivoval jen na jednotlive mesice, spise by se mi libilo se o neho nestarat.
Ale porad uplne nechapu jak moc se lisi cestovni pojisteni treba na vitalitas, allianz, generalli, ... a pojisteni ke kartam - laicky u obou vidim nejake lecebne vylohy v zahranici, odpovednost za skody a par dalsich, ktere me moc nezajimaji. Umim porovnat vysi limitu, umim porovnat omezeni na nektere sporty - ale to mi porad neprijde jako z podstaty odlisne pojisteni ... ?
On spise nez srovnavac to je prodejce pojisteni za provizi, myslim ze byli a jsou nejmene tri, top pojisteni, epojisteni a jeste klikpojisteni... takze to neni zrovna objektivni srovnani ale tlaci ti to nejlepsi z ceho ma nejvic provize... tim nerikam ze to nemuze byt nejvyhodnejsi pomer cena/cas/hodnota pro laika... take jsem to parkrat vyuzil na nektere druhy pojisteni...jidis píše:Pred cca 18 lety jsem pres ne uzaviral povinne ruceni, tehdy to byl nejlepsi srovnavac.
vpe píše:To myslis pojisteni k premiove karte kterou mas k premiovemu uctu kde si prehazujes penize vidlema?to vazne myslis ze to dela “kazdy”? Jinak mimo CSAS to pojisteni je vzdycky ke karte, ne k uctu...
Nasel jsem prehled https://www.penize.cz/cestovni-pojisten ... -dat-pozor
Cena je za zapocaty kalendardni mesic, aktivuje se typicky od 0:00 dalsiho dne po objednani a do 14. dnu by to melo jit zrusit ze zakona odstoupenim (neplatite nic pokud pojistka nebyla uplatnena).
audiobullys píše:to je na 30 dní...
xls píše:Ono je taky dobrý...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků