No, tohle je problém. Já třeba mám problém s německým Hermesem, kterému doručuje na našem území DPD, už jsem to popisoval třeba zde:
http://pauza.zive.cz/viewtopic.php?f=620&t=1143808Nedávno se mi to stalo znovu (už nevím pokolikáté, no na prstech bych to nespočítal

), zásilka vrácena do Německa s Adresát nezastižen (jinak se vrací s Adresát nenalezen, Adresa neexistuje,...). Žádný lístek na dveřích či ve schránce. Trochu pomáhá uvedení telefonního čísla na balík. Dokonce ani vedení telefonního čísla na průvodku nepomáhá, navzájem si tyto údaje neřepdávají

.
My jsme tedy dopravné platili znovu, ostatně nebylo na výběr, odesilatel řekl, že to jinak nepošle, šlo o zboží zakoupené na eBay. On přece vyplnil údaje správně a dopravní společnost mu řekla, že "Adresát nezastižen", takže je to naše vina. Nechtělo se nám to platit, už z toho důvodu, že měl na svých stránkách uvedeno, že posílá přes DHL a nakonec to poslal Hermesem.
Jestli i přes opakované poštovné na zboží vyděláš, tak bych to asi poslal, ale předem se si od zákazníka zjistil telefonní číslo a napsal ho na balík. Je-li možné, balík bych přebalil tak, aby po rozbalení viděl, že byl vrácen zpět. Mohl by to brát jako vstřícný krok a příště u tebe nakoupit znovu.
-- 16. 9. 2014 07:24 --Samozřejmě můžeš zkusit podat reklamaci u přepravní firmy, ale většinou se tím odmítnou zabývat.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.