Doklady + kartičky z peněženky digitálně

Životní cyklus uživatele peněz

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod eetk 22. 12. 2024 07:53

Ono už se také špekuluje, že se ta hranice výše škody zvedne na milion. Policistů je málo, musí se jim snižovat agenda. ;-)

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/debata-vaclav-moravec-policie-prezident-martin-vondrasek.A241110_115413_domaci_dyn
eetk
osobne

Odeslat příspěvekod Suky. 22. 12. 2024 08:03

Stačí méně, teď jsem viděl fotky a fakturu, kdy řidič malou rychlostí nacouval do betonového sloupku.
Prasklý nárazník, lehce ohnutý levý dolní roh levých zadních dveří u obyčejné dodávky a bylo to přes 100 000 :shock:
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rop 22. 12. 2024 15:23

Já mám v autě sepsané všechny údaje, které potřebuji pro vyplnění záznamu o nehodě. Mám tam desky se záznamy o nehodě a u nich mám tohle lejstro. Ale chápu, že ne všichni mají možnost ověřit totožnost z eDokladů.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod paty07 24. 12. 2024 00:30

Nehroťte záznam nehody. Vždy záleží jestli jednáte s někým, kdo ho s Vámi sepsat chce nebo ne. Bez ohledu na to, zdali máte fyzické OP/ZK nebo ne. V případě, že sepsat nechce, bude dělat problémy i s fyzickými doklady, nesouhlasit se zakreslením nehody, bude rozporovat nečitelnost rozpité zelené karty.... Výsledek je stejný volá se PČR. Když se domluvit chce, bude mu stačit i OP a ZK v telefonu.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jirka.2 24. 12. 2024 00:40

Ano určitě vždycky záleží s kým jednáte, jenže těch co budou volat policajty, když jim nepředložíte fyzický OP, nebo zelenou kartu bude prostě řádově víc... jednoduše protože nemůžou ověřit že do toho protokolu nevyplnujete vymyšlený číslo řidičáku nebo zelený karty nedej bože i vymyšlený jméno...
Jirka.2
Mírně pokročilý

Tento příspěvek byl odstraněn.
aaaa

Odeslat příspěvekod bubocz 28. 12. 2024 20:05

Rop píše:Techničák, řidičák nemusíš vozit od 1. 1. 2024
Zelenou kartu od 1. 10. 2024

ČP - no právě

Česká pošta v pohodě digitální. Mám v mobilu jejich aplikaci pro případ sledování zásilek, ale v té aplikaci je i digitální verze zákaznické karty. V poslední době to vždy dokázali skenerem přečíst, ale pokud ne, přepsali číslo ručně. Takže pokud někdo bude mít u sebe ten kód v mobilu, nečekal bych problém
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 29. 12. 2024 08:47

O to nejde, ze by v CP neprecetli skenerem carovy kod z displeje, vzdy mi to slo a na ruznych mobilech, jim vadi evidentne to, ze musi dat mobil z ruky, protoze ma pracovnice skener u sebe za bezpecnostni prepazkou. Mne to nikdy nevadilo.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Předchozí stránka