Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
PatrikChrz píše:anonymní až na IP píše:Patriku, co si založit účet na Amatérech?
Ne, díky, tohle mě fakt neláká. Jako kamarád si tam našel "bokovku" ke své stálé přítelkyni (a ona ke svému manželovi).
Ale aby jsme se vrátili k "Asketickému životu" - podařilo se mi "zpeněžit" i cestu z práce a do práce. Zúčastňuji se takového dopravního průzkumu, 14 dní s sebou nosím "černou skříňku", která zaznamenává moje pohyby po Praze. Je za to jen pár stovek, ale lepší než drátem do oka, ne? Teď by to chtělo ještě zpeněžit spánek - nevíte někdo, jestli třeba někde neplatí takové ty výzkumné spánkové laboratoře?
OS píše:Brutální.Ale je pravda, že i tam se dá lovit.
mám, že starší ženy "barokních" tvarů si tam i lehce přivydělávají. Méně nároční kluci tam zas loví zdarma s menší námahou.Z doslechu
kamey píše:
To bys potom mohl pronajmout i byt.Tak to už by byl "vejvar".
Jsi neskutečný
ALF6 píše:OS píše:Brutální.Ale je pravda, že i tam se dá lovit.
mám, že starší ženy "barokních" tvarů si tam i lehce přivydělávají. Méně nároční kluci tam zas loví zdarma s menší námahou.Z doslechu
PatrikChrz píše:Třeba od prvního ledna příštího roku není možno nájemci zakázat chování zvířete.
Nevím proč. Já mám z doslechu s tím dobré zkušenosti.Tomáš Marný píše:Mno, tak jsem na tu "seznamku" taky juknul... A část jejích účastníků by rozhodně měla mít trvalý pobyt na některém uzavřeném oddělení léčícím sexuální devianty.
Tomáš Marný píše:Mno, tak jsem na tu "seznamku" taky juknul... A část jejích účastníků by rozhodně měla mít trvalý pobyt na některém uzavřeném oddělení léčícím sexuální devianty.
PatrikChrz píše:Je otázka, jak by se na to díval soud, jestli by těch 1500 neshledal jako nepřiměřené ....Ano, každý nájem je o dohodě, ale nový Občanský zákoník do těchto dohod výrazně zasahuje, což se mi nelíbí
anonymní až na IP píše:Patrik by si tam mohl v klidu najít milenku - má vlastní zázemí, což hodně věcí ulehčí. Není problém tam najít ženu, co by s k němu natrvalo nastěhovala, říkají. Doma toho moc na ukradnutí asi nemá, tak proč ne. Akorát by ji tedy musel zahrnovat čas od času nějakými drobnostmi (víno v akci, sýr na slevě, květiny ze zahrad atd.).
OS píše:A, puritán je mezi námi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků