Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tady možná někdo rozšiřuje fámu. Citibank ve svých podmínkách řeší pouze situaci, kdy si klient nenastaví žádnou výši limitu pro SIPO: pak se použije výše uvedená částka 25000 Kč. Ale ve skutečnosti si klienti nastavují svůj vlastní limit pro SIPO, a tak pro ně přednastavená hodnota 25000 Kč neplatí.libol píše:S474N: no nevím (při zřizování na infolajně) mne upozornili, že bonus ze SIPO je max do 25 000Kč - takže mi SIPo udělá max. polovinu teď, v minulosti max. čtvrtinu
PatrikChrz píše:a jahodový si vzal domů k snídani
Franklin píše:Tady možná někdo rozšiřuje fámu. Citibank ve svých podmínkách řeší pouze situaci, kdy si klient nenastaví žádnou výši limitu pro SIPO: pak se použije výše uvedená částka 25000 Kč. Ale ve skutečnosti si klienti nastavují svůj vlastní limit pro SIPO, a tak pro ně přednastavená hodnota 25000 Kč neplatí.libol píše:S474N: no nevím (při zřizování na infolajně) mne upozornili, že bonus ze SIPO je max do 25 000Kč - takže mi SIPo udělá max. polovinu teď, v minulosti max. čtvrtinu
PatrikChrz píše:Včera jsem ušetřil za večeři, dneska za snídani. U Arkád Pankrác mělo ING akci k světovému dni spoření. Měli tam 350 kg dort. Tak jsem dva kousky s vaječným likérem snědl na místě a jahodový si vzal domů k snídani
PatrikChrz píše:...a jahodový si vzal domů k snídani
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků