Noxik: Jo nějaký postup by být měl. Prostě buď chtít zaplatit škodu nebo nechat jít, ale ne tam šaškovat a nevědět.
xtonda: Není to tak dávno, co nějakej xtonda parkoval vedle mě na parkovišti. Škoda malá, ale rozbít hubu takovým hajzlům...
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
malejjara píše:A jak jsi to vubec rozbil?
PatrikChrz píše:Asi mají alkohol přísněji sledovaný, možná chtěl raketový vědec v černé uniformě ukázat svoji důležitost.
Co mi říkala známá, která pracovala v super-hyper, tak po zákaznících nikdy hradit škody nechtějí, vždy to odepíší - nejspíše proto vůbec nevěděli co napsat a sotva bych to zaplatil, tak by to byl už můj problém. Navíc to vyčíslení škody by mělo být bez DPH (protože to si znárokují) a možná i v nákupní ceně a ne v ceně prodejní (ale to už je věc právního názoru, jestli jim vznikla i škoda na ušlém zisku).
malejjara píše:A jak jsi to vubec rozbil?
vpe píše:PatrikChrz píše:Asi mají alkohol přísněji sledovaný, možná chtěl raketový vědec v černé uniformě ukázat svoji důležitost.
Co mi říkala známá, která pracovala v super-hyper, tak po zákaznících nikdy hradit škody nechtějí, vždy to odepíší - nejspíše proto vůbec nevěděli co napsat a sotva bych to zaplatil, tak by to byl už můj problém. Navíc to vyčíslení škody by mělo být bez DPH (protože to si znárokují) a možná i v nákupní ceně a ne v ceně prodejní (ale to už je věc právního názoru, jestli jim vznikla i škoda na ušlém zisku).
Skodu jsi zpusobil ve vysi prodejni ceny vcetne DPH, to bys opravdu neuhadal (pokud by na to poskozeny nepristoupil), ze chces zaplatit jejich nakupni cenu a to jeste bez DPH
A dle NOZ si lze vybrat, zda chteji nahradit v penezich nebo jinak
Ale podle me, mozna jsou na podobne skody pojisteni a kdyz to maji na kamere, pojistovna uhradi?
malejjara píše:I pro trestni nebo prestupkove rizeni by policie zjistovala skodu vcetne DPH. Si myslim, ze i pro skodni udalost pojistovna zjistuje skodu vcetne DPH.
Jack111 píše:Noxik: Jo nějaký postup by být měl. Prostě buď chtít zaplatit škodu nebo nechat jít, ale ne tam šaškovat a nevědět.
Vybíral z těch lahví v akci tu nejvíc naplněnou, někdy je to rozdíl i několik mililitrů.malejjara píše:A jak jsi to vubec rozbil?
luboal1 píše:Neco nejen pro Patrika:
http://de.madbid.com/from/01?KW=DSPADC& ... 0000165138
http://megabargains24.com/DE/news/?KW=D ... 0000165138
myšpulín píše:Vybíral z těch lahví v akci tu nejvíc naplněnou, někdy je to rozdíl i několik mililitrů.malejjara píše:A jak jsi to vubec rozbil?
PatrikChrz píše:Tak jasně, nejspíše na to mají oficiální postup, ale kdo zná všechny oficiální dokumenty ve firmě, kde pracuje.
PatrikChrz píše:[Tak mě dnešní příhoda z Tesca příjemně nabudila, že jsem se stavil ještě v Marks & Spencer. Měl jsem ještě nevyužitý 30 Kč kupon, tak jsem si vybral čokoládu , která byla navíc ve slevě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků